Tipp

Az újonc titán tovább folytathatja szárnyalását

  • varin

Marcus Mariota Tennessee-je simán győzhet Johnny Manziel Clevelandje ellen az NFL második hetén.

Megmondom őszintén, kicsit sajnálom, hogy a tipp csak most kerül kiírásra, holott már tegnap kinéztem magamnak, de a fene se gondolta volna, hogy ilyen durva oddsesés következik majd be a Tennessee Titansre. Ez persze utólag nézve nem csoda, a tipp iszonyú népszerű lett az Egyesült Államokban, így várhatóan az odds még tovább fog zuhanni.

A két csapat teljesen ellentétes első hetet produkált: a Titans az újonc Marcus Mariota vezetésével szétcincálta a Tampa Bay védelmét. Mariota első NFL-mérkőzésén 209 yarddal és 4 touchdownnal zárt, és tökéletes 158.3-as QB-ratinggel abszolválta a találkozót. Ezzel ő lett az első játékos 1933 óta, aki első meccsén tökéletes mutatót ért el, valamint 1961 óta senki nem szerzett négy TD-t egy meccsen az újonc irányítók közül. A Titánok védelme rendben volt, Winstont sok hibába kergették, és a futójáték sem volt túlságosan erős a Bucsnál, igaz, sokat nem is tesztelték túlságosan a TEN futás elleni védelmét. A szakértők szerint habár nem szabad kiindulni Mariota első meccséből, de éretten és jól játszott, ami reménykeltő lehet a Titansre nézve.

További tippekért látogasd meg a Logibet rendszerét, ahol továbbra is minden tippmester minden tizedik tippje ingyenes!

A Clevelandnél már nehéz lenne biztató jeleket találni, hiszen a Jets ellen elszenvedett súlyos vereségnél nem sorakoztak a biztatóbbnál biztatóbb jelek. A futójátékról mindent elmond, hogy Johnny Manziel futotta a legtöbb yardot, az első számú futót, Crowellt 20 yardon tartották, a passzjáték pedig szintén akadozott. Apropó, irányítók: Josh McCown sérülése miatt a másodéves Johnny Manziel kezd majd a Titans ellen, aki egyelőre inkább balhéiról híresült el, mintsem teljesítményéről. Csak a számok kedvéért: Manziel eddig két meccsen kezdett az NFL-ben, 26 passzkísérletéből 13 volt sikeres, 112 yardot dobott, 0 TD mellett két interceptiont dobott.

Jelenleg sokkal nagyobb potenciál van a Titánokban, hiszen az ellenfélnél a QB-kérdés sem megoldott. Valószínűleg Mariotának nem lesz még egy ilyen parádés meccse, de ha olyan jól megy a futójáték, mint a Tampa ellen és Mariota is hoz egy jó teljesítményt, a Titans simán begyűjtheti második győzelmét is idén.

hatharom.com-tipp: Tennessee Titans nyer
TippmixPro @1.75
Téterősség: 5/10
Eddig éri meg: 1.72