NB I

Megint Videoton, megint gigaodds, megint nem értjük...

A Tippmixpro rendkívül érdekes szorzókkal nyitotta a piacot a Vasas-Videoton bajnoki találkozóra.

Az elmúlt napokban annyiszor írtunk már a Videotonra kínált magas oddsokról, hogy megkaptuk, mi bizony Videoton-szurkolók vagyunk. Most kénytelenek vagyunk ismételten a székesfehérváriakról írni, pedig esküszünk, nem vagyunk elfogultak velük szemben. De ha egyszer ilyen szorzókat kínál a    , nincs mit tennünk...

   
  1 X 2
Vasas-Videoton 2.65 3.25 2.52

Bernard Casoni gárdája hihetetlenül szétesett csapat benyomását nyújtja, a játékosok lelkiállapotáról mindent elmond Vinícius kiállítása a Ferencváros ellen, a francia mester gesztusairól pedig egy külön filmet lehetne forgatni "Hogyan ne viselkedjünk a kispadon, ha csapatunk kilátástalanul futballozik" címmel. A szurkolók nem tudják eldönteni, hogy most éppen a játékosokat szidják, Burcsa Győzőt üldözzék el, vagy éppen Casonira fogják a gyenge szereplést.

A Vasasnál a negyedik forduló hozta meg az első sikert, Szanyó Károly csapata Békéscsabán gyűjtötte be a három pontot. Hogy az angyalföldiek milyen szintet is képviselnek, egyelőre nehéz eldönteni, hiszen a Diósgyőr-Újpest-Ferencváros trió ellen szerzett nulla pontból kár lenne messzemenő következtetéseket levonni. Mi a szezon előtti beharangozónkban bennmaradónak tippeltük a csapatot, és ha az olyan kötelező meccseket tudják hozni, mint a hétvégi, akkor össze is jön az élvonalbeli tagság megőrzése.

Hogy melyik oldalon van jobb hangulat, az egy pillanatig sem kérdés. Ugyanakkor a Vidire a héten nem vár kupatalálkozó, legközelebb jövő hét csütörtökön lépnek pályára a nemzetközi kupában, szóval pihentetésre semmi ok. Feczesin Róbert is újra munkába állt, így bővültek Casoni opciói. Nem vagyunk benne 100%-ig biztosak, hogy a Videoton futballistái minden meccsen vért izzadva, maximális erőbedobással küzdenek a francia trénerért, és ha edzőváltást szeretnének, a következő 2-3 meccsen el is érhetik azt. Ugyanakkor ha hiszünk benne, hogy ez csak egy peches széria, a Videotonnak tényleg csak balszerencséje van, akkor a 2.52-es odds a Fáy utcai sikerükre igenis rendkívül barátságos.

[2005795] 2015-08-15 18:00:00 Vasas - Videotonx;
184980