Ligakupa

Paulo Sousa Nikolicsot, Benczés Miklós Sousát dicsérte

Mint arról korábban beszámoltunk, a Videoton együttese 2-0-s győzelmet aratott a Diósgyőr vendégeként a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó után Paulo Sousa rendkívól elégedetten nyilatkozott, míg Benczés Miklós meglepő kijelentést tett.

Paulo Sousa arcára kiült az elégedettség"Nehéz mérkőzést sikerült megnyernünk egy kitűnő ellenfél ellen. A Diósgyőr csapata egyre jobb, szurkolóik pedig elképesztő hangulatot varázsolnak minden hazai meccsükön, és ez most sem volt másképp. Szerencsére sikerült megszereznünk a vezetést, majd utána még több helyzetünk is volt, miközben a védelmünk pedig nagyon szervezetten és hatékonyan működött. Nikonak pedig sikerült az utolsó percben kétgólosra növelni az előnyünket. Erre a meccsre egyébként más taktikával futottunk ki, mint a korábbi mérkőzéseinkre, és a játékosaim taktikai szempontból mindent úgy csináltak a pályán, ahogy azt kértük, annak ellenére, hogy teljesen más elemeket gyakoroltunk eddig. Ennek különösen örülök - nyilatkozta a Videoton portugál vezetőedzője.


Kollégája, Benczés Miklós,  elismerően nyilatkozott a Videotonról és annak vezetődzőjéről is.

"Voltak jó megoldásaink a mérkőzésen, amelyeket meg kell tartanunk, a hibáinkat pedig javítanunk kell. Úgy érzem, egy nagyon erős Videotonnal tartani tudtuk a lépést a mérkőzés nagy részében, és talán még olyan momentumok is voltak, amikor időszakosan jobbak voltunk" - értékelt a Diósgyőr trénere, aki a sajtótájékoztató végén Paulo Sousáról is mondott pár dicsérő szót.

"Annyit még el szeretnék mondani, hogy már az egymás elleni első mérkőzésünk és a mostani után is egy nagyon tiszteletre méltó kollégát ismertem meg Paulo Sousában, ezért nem is igazán tudom mire vélni azokat a dolgokat, amelyek vele kapcsolatosan vagy körülötte zajlanak, mióta Magyarországra érkezett - zárta értékelését Benczés Miklós.