Karrier

Vucsinics nem hajlandó kiscsapatban futballozni

Mirko Vucsinics ügynöke szerint a montenegrói csatár csak a Romához hasonló nagy klub kedvéért hajlandó elhagyni az olasz fővárost.

Vucinic nem hajlandó kiscsapatban futballozni
A játékos menedzsere, Alessandro Lucci  véleménye szerint ügyfele megérdemli, hogy továbbra is egy nagy együttesben futballozhasson. Vucsinics ügynöke ezt arra reagálva jelentette ki, hogy a csatárért sajtóhírek szerint az angol Blackburn és a Juventus is érdeklődik.

A 27 éves montenegrói játékosnak 2013-ig van érvényes szerződése a Roma csapatával, de a hírek szerint lehetséges, hogy korábban távozik az olasz fővárosból.  Miután a „farkasok” megállapodtak a Barcelonával Bojan Krikic ügyében (?), a Vuscinics távozásáról szóló pletykák újra lábra kaptak.
A menedzser azonban elárulta: Vucsinic csak akkor hagyja el az AS Roma együttesét, ha egy hasonlóan nívós klub tesz ajánlatot érte.

Blackburn? Mirko megérdemel egy rangosobb csapatot” – mondta a játékos képviselője az olasz Sky Sport Italiának, a Premier Leaugeben szereplő angol érdeklődőről.

Én még nem hallottam egyetlen ajánlatról sem. Le kell ülnünk a római vezetőkkel, hogy megbeszélhessük a folytatást. A Blackburn csak pletyka és bár megtisztelő az angolok érdeklődése, Mirkót egy tekintélyesebb csapat érdekelné.

A játékos kapcsán emlegetetik még a Juventust is, de a „zebramezesek” az Atlético Madrid argentin csatárára, Sergio Agüeróra koncentrálnak.  Amennyiben sikerülne megszerezni az alacsony termetű  támadót, akkor biztosan nem maradna pénz Vucinicsra.  „A Juventus és a Roma nem beszélt egymással. Én személy szerint találkoztam a torinóiakkal, de az más dolog. A Juventus egy tekintélyes  klub, olyan mint a Roma, de nem lesz üzlet.”

A montenegrói válogatott csatár az előző szezonban 28 mérkőzésen 10 gólt szerzett, és Boriello valamint Krikic érkezésével megnőtt a csapaton belüli konkurencia.