Profi ökölvívás

Erdei Sdunekkel készülhet amerikai mérkőzéseire

Megoldódott az edzőkérdés, egykori universumos trénere készíti fel a magyar veretlen ökölvívót következő összecsapásaira.

Erdei_afp

Erdei Zsolt a hvg.hu-nak nyilatkozott a jövőjéről, következő ellenfeléről és a megoldódó edzőkérdéséről is. A magyar bokszoló elmondta, nagy nevek vannak előtte, mint lehetséges ellenfelek, de biztosat még ő se tud.

„Konkrét nevet már csak azért sem mondhatok, mert a következő egy hónapban minden nagy név bokszol, utána kissé tisztul majd a kép. A Brähmer elleni összecsapásnak persze különös pikantériája lenne az Universum miatt, de ez a meccs érdekel a legkevésbé. Sokkal nagyobb nevek vannak a pakliban" – mondta a magyar öklöző.

Jó hír viszont a veretlen Erdeivel kapcsolatban, hogy megoldódott, ki készíti fel őt a következő mérkőzéseire. Korábban több trénerrel is szóba hozták, előző mérkőzésére id. Balzsay Károly készítette fel, de szóba jött az amerikai Eddie Mustafa Muhammad neve is. Az igazság azonban az, hogy Erdei edzője egy régi jó ismerős, Fritz Sdunek lesz.

"Most Vitalij Klicskóval készül, én pedig valószínűleg csatlakozom hozzájuk Tirolban, hogy elvégezzem az alapozást. Már most melegítem az izmaimat, de január második felében kezdődik a komolyabb edzésmunka. Az elkövetkezendő két meccsemen Fritz ott lesz velem a ring sarkában, kijön velem Amerikába, és azt mondta, hogy addig dolgozik velem, amíg csak bokszolok" – mondta boldogan az egykori félnehézsúlyú világbajnok.