Ökölvívás

Ha lesz McGregor-Mayweather meccs, akkor a győztes is egyértelmű

  • varin

A bukik már ajánlanak oddsokat az egyelőre még csak képzeletbeli Mayweather-McGregor gálamérkőzésre.

Néhány hónapja merült fel először annak lehetősége, hogy Floyd Mayweather és Conor McGregor összecsap egymással a ringben. Az ökölvívás és a UFC koronázott királya már régóta üzenget egymásnak, egy esetleges harc pedig elképesztő televíziós bevételeket hozna a televíziós társaságnak. De vajon ki lenne az esélyese egy ilyen szupermeccsnek?

Az egyik brit fogadóiroda szerint nem is kérdés, ha ökölvívásra kerülne a sor kettejük között, Mayweather szinte biztosan ellátná McGregor baját.

Ki nyeri a Mayweather-McGregor bokszmérkőzést?
Mayweather 1.10
McGregor 7.00
Döntetlen vagy technikai döntetlen lesz 26.00

Persze ez a találkozó egyelőre valóban csak az elméleti síkon létezik, hiszen a UFC-nél aligha néznék jó szemmel, ha McGregor bevállalná a biztos verést. "Megszerezte az bokszlicencet, gratulálok neki. De mindegy, hogy mit akar, a UFC elnöke biztosan nem engedné, hogy ez a mérkőzés megtörténjen.

"Mérget vehetnek rá, hogy nem fogják engedni Mayweather ellen bokszolni, a végeredmény ugyanis teljesen egyértelmű lenne"

- mondta nem kevés elfogultsággal Mayweather promótere.

"Világbajnokokat vert húsz éven át, erre itt van egy srác összesen húsz meccsel, amelyből hármat elveszített, ráadásul három mérkőzéssel ezelőtt simán szétverték. Mégis miről beszélünk?

"Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Egy 60 éves Sugar Ray Leonard is kiverné belőle a szuszt a ringben!" - írja egy twitterező.

De természetesen eszünk ágában sincs kritizálni a UFC-t, tiszteljük McGregort és a harcosaikat is. Mayweather jelenleg a Bahamákok pihen, nem pedig ezen a meccsen rágódik. McGregor pedig azt teszi, amit kell: megpróbál felkapaszkodni egy nála híresebb emberen azzal, hogy kihasználja a nevét. Okos marketingfogás!" - nyilatkozta nem túl barátságosan Leonard Ellerbe.