Darts

Komoly értéket tartogat ez a 3.00-as odds

Akár három nagy név is búcsúzhat hétfőn, James Wade, Jonny Clayton és Gary Anderson egyaránt győzelmi kényszerben.

Hétfőn már csak esti szakaszt rendeznek Wolverhamptonban, jön az A-D csoportok utolsó mérkőzései. Nagy matekozás egyikben sem lesz, de azért a ki-ki meccsek óriási izgalmakat hozhatnak.

 

A-csoport


A papírformának megfelelően a címvédő és világelső Michael Smith két győzelemmel kezdett és fél lábbal már a legjobb 16 között érezheti magát. 'Bully Boy'-nak innentől már csak akkor rezeghetne a léc, ha Krzysztof Ratajski nagy arányú győzelmet aratna Nathan Girvan ellen - ami mondjuk benne van a pakliban, látva a fiatal skót eddigi teljesítményét -, Smith pedig vereséget szenvedne James Wade-től. Ebben az esetben Wade és Ratajski jutnának tovább, kiénekelve a sajtot a regnáló világbajnok szájából.


✅ Tipp: Ratajski -2.5 @2.00

Fogadási határidő: november 13. 20:00


 

B-csoport


Itt jóval egyértelműbb a helyzet, Josh Rock két győzelemmel már biztosan ott van a legjobb 16 között, mögötte Jonny Clayton és Chris Dobey viszont egy ki-ki meccset játszhat a továbbjutásért. Így két napot követően egyelőre sem a walesi, sem az angol nem varázsolt el bennünket, így nehéz lenne megtippelni, hogy egy ennyire rövid meccsen melyiküknek jön majd ki jobban a lépés. A fogadóirodák ugyancsak tanácstanalok és szinte 50-50-re hozták ki az esélyeket. Nem lennénk meglepve, ha ez a meccs elmenne döntő legig, már csak a tét nagysága miatt is.


✅ Tipp: Clayton - Dobey: Legek száma 8.5 felett @3.25

Fogadási határidő: november 13. 20:00




C-csoport


Ebben a csoportban is egyszerű a matek, miután Luke Humphries ledominálta mindkét meccsét és magabiztosan vezeti a csoportot. Mögötte Dirk van Duijvenbode és Gary Anderson próbálja megszerezni a második helyet. A holland van nehezebb helyzetben, hiszen az utolsó meccsét Humphries ellen vívja, míg a skótok világbajnokára a jelenleg nulla ponttal szerénykedő Steve Lennon vár. Extrém esetben még az ír dartsos is megzerezheti a továbbjutást, bár ehhez nagyon el kellene vernie a skót, Duijvenbode-nak pedig nagyon ki kellene kapnia Humphries-tól. Utóbbi még csak-csak benne lehet a pakliban, látva Humphries formáját.


✅ Tipp: Humphries -1.5 @1.66

Fogadási határidő: november 13. 20:00


 

D-csoport


Ez tűnt előzetesen az egyik legizgalmasabb csoportnak, azonban Gerwyn Price gondoskodott róla, hogy ne maradjon túl sok kérdőjel az utolsó csoportkörre. A walesi klasszis szinte tökéletes mutatóval várja a hétfői fellépését, hiszen az első két meccsén csupán egy leget veszített. Price vasárnap 110-es átlaggal sokkolta Ryan Searle-t, akire így ki-ki meccs vár Nathan Rafferty ellen, míg az a Gian van Veen hoppon maradt, akit előzetesen sokan a torna meglepetésemberének vártak. Az Európa-bajnokságon elődöntőig jutó holland amúgy nem kezdte rosszul a versenyt, hiszen 4-0-ra ment Searle ellen, ám képtelen volt lezárni és kikapott 5-4-re. Ezzel elég nehéz helyzetbe került, a Rafferty elleni vereség pedig megpecsételte a sorsát, innentől maximum a tisztes helytállás lehet a célja Price ellen. A Searle - Rafferty meccset mi utóbbinak adjuk, aki semmivel nem nyújtott eddig gyengébb teljesítményt a tornán, mint az angol, ennek ellenére mégis 3.00-as szorzót kapott a bukiktól.


✅ Tipp: Rafferty nyer @3.00

Fogadási határidő: november 13. 20:00