Európa Liga

Kitört a járvány Schäferéknél, így ellenük fogadjunk?

  • gb1
Címkék:

A nullapontos Union Berlin csütörtökön Malmőbe látogat megcsappant keretével, de így is komoly favorit.

Az Európa Liga D-csoportjában alsóházi összecsapásra kerül sor Svédországban, mégpedig magyar érdekeltséggel. Schäfer András csapata annak reményében utazik Malmőbe, hogy megszerezze első pontjait a kiírásban, ám van egy kis gond, ugyanis felütötte fejét a koronavírus. Érdekes módon ez a fogadókat egyáltalán nem tántorította el a vendégekre való fogadástól, a "V" szorzója pedig már átlagban 2-3 tizedet esett

4010665

Csapathírek

Az Union Berlin ugyan kikapott hétvégén, a hangulat mégis kiváló, hiszen a vezetőség múlt hét szerdán jelentette be, hogy meghosszabbította Urs Fischer vezetőedző szerződését. Az 56 éves svájci tréner kontraktusa a most zajló idény végén járt volna le, az Union pedig a hosszabbítással szerette volna elejét venni, hogy a sikeres - és a sportsajtó szerint nevesebb klubok érdeklődésére is okkal számító - edző távozzon. Remek hír ez tehát Berlinben, ahol a svájci tréner kisebb csodát tett az utóbbi években - a csapatot 2018 nyara óta irányítja, amelyet az első idényében feljuttatott az élvonalba, majd ott a legutóbbi két évadban nemzetközi kupaszerepléshez segített. 

Arról nem is beszélve, hogy idén nyolc kör után továbbra is vezeti a csapat a Bundesligát és itt már közel sem csak a szerencséről van szó!

Schäfer András az utazás előtt kedden, az Union Berlin stadionjában tartott sajtóesemény keretein belül beszélt az idényben történtekről és a csütörtöki EL-meccsről.

Csodálatos, ami jelenleg az Unionnal történik! Bundesliga-játékosok, mint Christoph Kramer, azt mondják, hogy Magyarország úgy játszik, mint az Union.

Az EL-ben azonban nem állnak ilyen jól a berliniek, mindkét mérkőzésüket elvesztették, de ettől függetlenül nem aggódnak, ezt pedig magyar válogatott légiósunk is megerősítette. "Kemény, érdekes és fontos mérkőzés lesz. Nem szabad, hogy ez nyomást helyezzen ránk, még hátravan négy meccsünk. Nyerni akarunk!“ - zárta mondandóját a 23 éves középpályás, aki szerint nem jelent majd gondot a vírus miatt távollévő trénerük és a két játékos sem.

Vajon még hány fordulón keresztül tart a berlini csoda? Fotó: Bundesliga Official

Az Union szerencséjére a Malmö sincs valami nagy formában. A svéd gárda tavaly még a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt, idén viszont csak a második legrangosabb sorozat jutott a csapatnak. Kvartettjükben egyelőre nem sok vizet zavartak, a Braga és az Union Saint-Gilloise ellen is vereséget szenvedtek, pedig immár a korábbi dán válogatott sikeredző, Age Hareide irányítja a csapatot, amely előző mesterét a BL-kvalifikációs kudarc után küldte el. A Malmö a bajnokságban is csak a negyedik helyen áll, hazai környezetben pedig az utóbbi négy tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni.


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

A két együttes még soha nem találkozott, az erőviszonyok alapján viszont nem meglepő, hogy a vendégsereg a favorit. Az Union keretértéke a Transfermarkt adatai alapján nagyjából négyszerese a Malmőének (~26 millió euró vs ~104 millió euró) és a német csapat összességében jobb passzban van, nem kell ezt túlmagyarázni, hiszen az élen áll a világ egyik legerősebb bajnokságában. Azért óriási berlini diadalra nem számítunk, de a pontgyűjtést szerintünk megkezdik Schäferék, ezt az ötletet pedig egy magas underrel párosítva küldjük harcba.

{"headTitle":"Malmö-Union Berlin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-06 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"X2 + 3.5 gól alatt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010665] 2022-10-06 18:45:00 Malmoe FF - Union Berlinx;