Serie A

Eljött az idő, hogy az Inter ellen fogadjunk?

  • varin

Hosszú hetek után talán most van esély arra, hogy megégjen a címvédő. Bergamóban játszik rangadót az Inter.

Rangadóra kerül sor vasárnap este Bergamóban, az Atalanta az Inter csapatát fogadja. Fogadási szempontból nehéz kis meccs, hiszen az Atalanta sincs rossz formában, de jelenleg a milánói gárda a teljes Serie A felett helyezkedik el egy szinttel. Lássuk, mire érdemes pénzt tenni!

3657223

Mindkét fél kupasikerrel kezdett, az Atalanta a Veneziát gyűrte le a Coppában, míg az Inter szintén hazai pályán az Olasz Szuperkupát hódította el. Megvan tehát az első trófeája Simone Inzaghinak a Nerazzurri kispadján, ha pedig a fekete-kékek így folytatják a szezont, ez csak a kezdet.

Ha gonoszkodni akarunk, mondhatjuk, hogy a Juventus megszakította az Inter győzelmi szériáját, ám Milánóban aligha szomorkodnak, hogy csak a hosszabbítás után gyűrték le az Juvét. Inzaghinak ráadásul nincs fontosabb hiányzója, hiszen az eltiltott Vidal amúgy sem kezdene, így ismét csak irigylésre méltó gondjai vannak a trénernek.

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

Bergamóban viszont hetek óta sok a maródi, így természetesen Gasperininek most is nélkülöznie kell néhány játékosát, de legalább így is jól sikerült az évkezdés. Murielék először Udinében lőttek egy hatost, majd a Veneziát csapták ki a kupából, az említett kolumbiai támadó pedig remek formában is kezdte az évet, amely kezdőcsapatbeli tagságot érhet számára.

Ősszel 2-2-t játszottak a felek, ám erre a párosításra így sem jellemző a gólparádé, hiszen 2017 óta kilenc meccsen csupán 18 gól esett, 7 under mellett 2 overt láthattunk.

Érdemesnek tartjuk kihasználni a bukik 3.0-ra meghúzott egál line-ját, hiszen az Inter védelme továbbra is ligaelit, amely megálljt parancsolhat a hazai támadóknak is, ugyanakkor idegenben az Intertől is nagyon maximum 2 gólt várunk.

{"headTitle":"Atalanta-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-16 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.0 gól alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3657223] 2022-01-16 20:45:00 Atalanta - Interx;