Darts

Kommentelj és nyerj egy Darts 2022 Magazint!

Nincs más dolgod, mint hozzászólni a hétvégi dartsos cikkekhez és máris esélyed nyílik megnyerni a három magazin egyikét.

Hatan vannak még versenyben a 2021-es Grand Slam of Darts versenyén. Azt már tudjuk, hogy vasárnap kora délután az egyik elődöntőben Gerwyn Price és James Wade néz majd farkasszemet egymással, a másik elődöntős párosításra pedig szombaton este derül fény. A hátralévő két negyeddöntőben Michael van Gerwen és Michael Smith, illetve Peter Wright és Fallon Sherrock csap majd össze. Zseniális végjáték elé nézünk tehát és kíváncsian várjuk, hogy Ti, hogyan látjátok az esélyeket a hátralévő meccseken. 

 

Osszátok meg gondolataitok, tippjeiteket a hétvégi dartsos cikkek alatt hozzászólás formájában és három kommentelőt megajándékozunk a pénteken megjelent Darts 2022 Magazinnal!

 

>>> A szombati Grand Slam of Darts előzetesünk már ki is került az oldalunkra. Ide kattintva olvashatjátok el, a cikk alatt pedig várjuk a meglátásaitokat a meccsekkel, végjátékkal kapcsolatban! <<<

 

Az új magazinban egyébként exkluzív interjút olvashattok Russ Bray-el, Vereczkey Lajossal és Kovács Patrikkal, illetve természetesen fókuszban a decemberben rajtoló 2022-es PDC-világbajnokság. Rengeteg-rengeteg érdekes olvasnivaló vár tehát rátok a Darts 2022-ben, szóval érdemes beszerezni vagy megnyerni nálunk a három egyikét.