Serie A

Az újabb pofon már nagyon fájhat a Milannak

  • varin

Meglepő, de fontosabb a vasárnapi római kirándulás a Milan számára, mint az Inter elleni rangadó volt.

Végéhez közeledik a milánói tündérmese realitása, a Milan hétvégén az Intertől kapott hazai pályán kijózanító pofont. A realitások pedig azt mutatják, a Rossoneriknek idén a negyedik hely is hatalmas eredmény lenne, ehhez pedig az egyik legnagyobb rivális, a Roma ellen tilos lenne kikapniuk. A favorit azonban az oddsok alapján Fonseca együttese.

{"headTitle":"Roma-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma","odds":"2.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Milan","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Pedig kiegyensúlyozottsággal a Romát sem lehet éppen vádolni. Már éppen amikor kezd formába lendülni a gárda, akkor jön egy beneventói kirándulás, ahol a közel 40 percig emberhátrányban futballozó Boszorkányok ellen sem sikerül betalálni. Márpedig ezek a pontok nagyon hiányozhatnak a végelszámolásnál, hiszen a Serie A elképesztően szoros idén, a 2. Milan és a 7. Napoli között kilenc pont a differencia, a mezőny pedig egyre összébb rázódik.

A hétközi EL-meccsek sem festettek jól a milánóiak szemszögéből, hiszen amíg Pioli fiai két döntetlennel és nagyon neccesen jutottak túl a Red Star Belgrád együttesén, addig a Roma igen lazán, 5-1-gyel lépte le összesítésben a Bragát. Noha a Rossoneriknél pedzegették a 4-2-3-1-ről való átállást, ez nem történt még, abban pedig aligha hihetünk, hogy a tar mester éppen egy ilyen fontos rangadón kísérletezik majd a felállással.

Nagyon kevés poszton fest most igazán jól ez a Milan. Talán a Donnarumma, Kessié, Ibrahimovic hármast lehet most csak alapul venni, ám például a védelem közepén Romagnoli hetek óta pocsék teljesítményt nyújt, az eredmények pedig mutatják is, mennyire megtorpant a Milan.

Személyi változtatás azonban nemigen várható, a csapatkapitány ismét a kezdőben kaphat helyet Rómában, mint ahogyan az említett három alapember is. A hiányzók között a Rossoneriknél csak Bennacert érdemes megemlíteni, míg a Fonseca-csapatnál Dzeko és Ibanez számít fontosabb maródi játékosnak, akikre azért számíthatott a mester az elmúlt hetekben.

Nagy tét ide, eredménykényszer oda, nem várunk unalmas 90 percet. Mindkét védelem rendkívül csúnya dolgokra képes, így ne lepődjünk meg, ha inkább adok-kapokba torkollik a meccs. Ősszel a San Siróban 6 gól esett, mi most megelégszünk ennél kevesebbel is, ám mellérakjuk a római pontszerzést is fűszerként.

{"headTitle":"Roma-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + 2.5 gól felett","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3428984] 2021-02-28 20:45:00 Roma - AC Milanx;