NB I

Ki merne most a Diósgyőr ellen fogadni? - hát mi nem!

  • varin

Ha 19 meccsből 10-szer ugyanaz a számszerű eredmény született, akkor muszáj megpróbálnunk ismét.

Szombaton este rendezik az OTP Bank Liga 25. fordulójának rangadóját, amely nem kizárt, hogy hosszú ideig az utolsó focimeccs lesz Magyarországon. A MOL Fehérvár fogadja a Diósgyőr csapatát, amely ha csak az elmúlt hónapok egymás közötti találkozóit nézzük, egy sima kiütés is lehet. Ám mi távolról sem mernénk fogadni ilyen kimenetelre...

{"headTitle":"MOL Fehérvár-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-14 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MOL Fehérvár","odds":"1.7","customLink":"https://www.hatharomhun.com/","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.95","customLink":"https://www.hatharomhun.com/","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"4.95","customLink":"https://www.hatharomhun.com/","livebetLink":"","bookmaker":""}]}

Hibás lenne ugyanis az augusztusi 5-1-ből vagy a novemberi 3-1-ből következtetni, hiszen ez a Diósgyőr merőben más csapat, mint volt 2019-ben. Akkor sem vagyunk bölcsek, ha a hazaiak utolsó két meccséből indulunk ki, noha valóban jól cseng a Puskás elleni négyes vagy a Zalaegerszeg elleni ötös. A bajnokság egyik legnagyobb önbizalommal rendelkező gárdája látogat ugyanis Sóstóra, ráadásul ezúttal a nézői segítségre sem számíthatnak Nikolicsék. Mindazonáltal bizonyára jó a kedv Székesfehérváron, hiszen a Zalaegerszeg elleni első kupatalálkozót követően megmutatták, ki is az úr a háznál.

"Sok munkánk van a ZTE elleni győzelemben, mert nem jó úgy kezdeni egy meccset, hogy rögtön kétgólos hátrányban vagyunk. Be akartuk bizonyítani, hogy az első mérkőzés csak egy rosszul sikerült 90 perc volt, úgyhogy átbeszéltük a dolgokat, sokat videóztunk és nyugodtan vártuk a meccset.

A csapat hozzáállása a mérkőzéshez dicséretes volt, gólokat akartunk szerezni, hogy kiszolgáljuk a közönségünket. Számomra ez az egyik legfontosabb a győzelem mellett, hogy szórakoztassuk a szurkolókat is" - mondta Niko a kupasikert követően.

Fotó: MLSZ

Nos, a Diósgyőr ellen viszont nem várható ilyen dominancia, hiszen Feczkó Tamás fiai ihletett formában futballoznak. Ha csak a 2020-as évüket nézzük, a mérleg 5-2-1, amely nemhogy egy olyan szezont varázsolt Miskolcra, amilyen nyugodt hosszú évek óta nem volt, de lassan a dobogó szagát is megérezhetik Rui Pedróék.

A legjobb tipp igazából adja magát, nem kell sokat keresgélni. A Diósgyőr idegenben november eleje óta minden meccsén betalált, ahogyan a Fehérvár is csak egyszer tudta lenullázni a miskolciakat az elmúlt három évben. Slágereredménynek számított a 2-1 is, hiszen elképesztő mennyiségben volt ilyen állás 90 percet követően az eredményjelzőn, márpedig tippünk ezzel már nyertes lenne.

A két csapat utolsó 19 mérkőzéséből 10 alkalommal 2-1-re nyert valamelyik fél.

A gondolatmenetünket erősíti, hogy noha várunk gólt a vendégektől, az sem lenne extrém, ha a piros-kékek egyedül meglőnék az overhez szükséges mennyiséget.

{"headTitle":"MOL Fehérvár-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-14 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.75","customLink":"https://www.hatharomhun.com/","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Pontos gólszám: 3","odds":"3.8","customLink":"https://www.hatharomhun.com/","livebetLink":"","bookmaker":""}]}
[3080255] 2020-03-14 19:30:00 MOL Vidi FC - Diósgyőrx;