Európa Liga

Könnyedén duplázhatunk a Manchester Uniteddel

  • Tomihmv

Elmarad a futballünnep, zárt kapuk mögött rendezik meg a LASK Linz-Manchester United Európa Liga találkozót.

Martialék zárt kapuk mögött játszanak a Linzzel. - Fotó: twitter.com/manutd

Két bombaformában lévő csapat csap össze Linzben az Európa Liga keretén belül, hiszen a LASK a Manchester United alakulatát fogadja. Nagy kár, hogy élőben senki nem láthatja a találkozót, mivel a koronavírus járvány miatt ezt az ütközetet is zárt kapuk mögött rendezik.

A hazaiak remek formának örvendenek mostanság, még akkor is, ha az Osztrák Kupa elődöntőjében elvéreztek a Salzburg otthonában, így lemaradnak a fináléról. Azonban hazájuk bajnokságát meglepetésre immáron hat egységgel vezetik a Red Bull előtt, az EL-ben pedig legutóbb a jóval többre taksált AZ Alkmaart ütötték ki.

Ugyanakkor kezd elfogyni a linzi csapat, hiszen csütörtökön Wiesinger és Filipovic eltiltás, míg Goiginger, Potzmann és Balic sérülés miatt marad ki, avagy Ismael mester öt alapemberére (!) sem számíthat csütörtökön.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Ami a vendégeket illeti, a Manchester United is igen pozitív előjelekkel várja a hétközi ütközetet, hiszen immáron tíz tétmérkőzés óta (!) nem kapott ki, mindezek közül pedig hetet meg is nyert. Az eredményesség mellett kiemelendő a csapat magabiztos védekezése is, hiszen az előbb említett intervallumban mindössze két (!) gólt kapott.

Solskjaernak mindemellett egyre kevesebb hiányzóval kell számolnia, hiszen biztosan csak Pogba, Fosu-Mensah, Rashford és Grant nem áll a gárda rendelkezésére. Ugyanakkor borítékolható, hogy a Bruges elleni odavágóhoz hasonlóan a norvég tréner ezúttal is változtat kezdőjén (főleg úgy, hogy vasárnap a Tottenhamhez utazik a csapat), a hírek szerint a vasárnap nem vagy alig játszó McTominay, Bailly, Ighalo, Greenwood négyes kezdőként kaphat helyet.

Azonban az osztrákok hiányzói miatt, így is jóval minőségibb csapattal tudnak kiállni a Vörös Ördögök, ráadásul a linziek sem élvezhetik a hazai pálya előnyeit. Mindezek után számunkra nem kérdés, hogy kire éri meg fogadni a felek odavágóján.

{"headTitle":"LASK Linz - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-12 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3284794] 2020-03-12 18:55:00 LASK - Manchester Unitedx;