NB I

A Vidi edzője mondta meg, mire fogadjunk a forduló rangadóján

  • varin

Az edzőváltás új impulzusokat és jobb eredményeket hozhat Székesfehérvárra.

Sóstón megelégelték a csapat idei, viszontagságokkal teli szezonját, a Vaduz elleni kínos kiesés és a bajnokságban összeszedett hatpontos hátrány Marko Nikolics állásába került. A szerb mestert egy régi arc, Joan Carillo váltotta, aki első nyilatkozatával már meg is mondta, milyen Vidit várhatunk a jövőben.

{"headTitle":"Diósgyőr-MOL Vidi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-30 19:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

"Végtelenül boldog vagyok, hogy visszatérhettem Székesfehérvárra! Remek játékosokkal dolgozhatok és egy olyan ember áll mögöttem Kovács Zoltán személyében, akiről tudom, hogy ugyanazt szeretné, amit én. Egy sikeres csapatot és egy sikeres klubot. Tudom, hogy támogat, és ez nagyon fontos számomra. És ami még ugyanennyire fontos: Garancsi István, a klub tulajdonosa is ugyanezt akarja, azzal pedig, hogy támogatta, hogy visszajöjjek, megmutatta, hogy bízik bennem. 

Azért dolgozom, hogy ezt a bizalmat nagyon sokáig élvezhessem. Szeretném, hogy a szurkolók azt mondhassák majd, olyan csapatuk van, amelyik szervezett, amelyik támadófocit játszik, és amelyikre igazán büszkék" - nyilatkozta a klub hivatalos oldalán Carillo.

Nos, rögtön nehéz fába vágja majd a fejszéjét a mester, hiszen a Diósgyőr együtteséhez látogat a Vidi, amely csodálatosan elkapta a fonalat az elmúlt hetekben. Feczkó Tamás fiai négy meccsen kilenc pontot szereztek, az ősi ellenség Újpest idegenbeli legyőzése pedig különösen széles mosolyt csalhatott a miskolci arcokra. Bacsáék öt pont távolságra vannak a kiesőzónától, így különösebb félelmük nem lehet, futballozhatnak bátran a visszahódított hazai közönség előtt.

Adott tehát egy győzelmi kényszerben játszó Vidi és egy remek formában lévő Diósgyőr, ebből pedig a több ezres tábor előtt papírforma szerint csak jó futball születhet. A két csapat ráadásul soha nem bánt csínján a gólokkal, hiszen ha az utolsó hét találkozót vesszük, akkor hat over mellett egy undert találunk, az overek esetében viszont mindegyik alkalommal mindkét csapat betalált.

Nem kell ezt a meccset túlmisztifikálni, ha a Vidi motivált lesz és jó napot fog ki, egymaga meglőheti az overt, de miskolci segítséget is remélünk.

{"headTitle":"Diósgyőr-MOL Vidi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-30 19:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3080131] 2019-11-30 19:30:00 Diósgyőr - MOL Vidi FCx;