Olasz foci

Kezd ajándékszagú lenni az oddmozgások ellen való fogadás

  • varin

A fél éve veretlen Farkasok mumusukkal találkoznak. Rejtély, miért alakulnak úgy az oddsok, ahogy.

Igazi kemény csatára van kilátás szerda este Rómában, ahol két BL-aspiráns, a Roma és az Atalanta feszül egymásnak. A bukiknál a Farkasok nyitottak favoritként, ám a tömeg másként gondolja, így egyre közelebb kerülnek egymáshoz az oddsok. Hogy ez reális lenne? Nem hiszem...

{"headTitle":"Roma-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-25 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"3.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Kár igazán messzemenő következtetéseket levonni 5-5 meccsből, de tény, ami tény, az Atalanta nem kezdte acélosan az idei pontvadászatot, míg a Roma őrzi veretlenségét, ráadásul igen látványos, szórakoztató focival. De kezdjük a vendégekkel. Négy meccsen eddig hét pontot szereztek Gasperini fiai, ami egy SPAL, Torino, Genoa, Fiorentina négyes esetében azért egy maximum elfogadható eredmény. Az igazán nagy pofon viszont a BL-ben jött, az Atalanta egy 0-4-gyel kezdett Zágrábban, ami egy ilyen négyesben könnyen lehet, hogy egy EL-ről való lecsúszást jelent majd Zapatáéknak. Gasperini egyedül annak örülhet, hogy se sérültje, se eltiltottja.

Fonsecának ezzel szemben mindkettőből kijutott, hiszen olyan fontosabb láncszemek, mint Cengiz Ünder (2/1) vagy Gianluca Mancini (4/0) biztosan nem léphetnek pályára, de egyikük sem tűnik pótolhatatlan elemnek. Az örök városban egyelőre nyugodtan nevezhetünk mindent kiválónak, a csapat fél éve veretlen, az Európa Ligában pedig egy 4-0-val kezdtek a Basaksehir ellen. A becsületükön egyedül egy Genoa elleni 3-3 ejtett némi csorbát, de az első játéknap óta nem lehet okuk panaszra a római szurkolóknak.

[3135473] 2019-09-25 19:00:00 Roma - Atalantax

A Farkasok támadójátéka nagyon jól működik, már hét játékos is rendelkezik góllal, Edin Dzeko, a legfontosabb láncszem pedig szintén impozáns formában indította a 2019/20-as szezont.

Érdekesség, hogy a házi gólkirályi versenyben a bosnyák egyik legnagyobb kihívója eddig Aleksandar Kolarov, aki 4 meccsen 3+1-es mutatóval áll, ráadásul a büntetőket is ő vállalja.

"Nagyon motivált, elszánt és erős csapatunk van, ráadásul a bőséges keretünknek köszönhetően tudjuk rotálni is a csapatot. Külön öröm, hogy Smalling is felgyógyult, így újabb lehetséges variációs lehetőségünk van a védelemben. Ahogyan a Bologna ellen, úgy ezúttal is kemény fizikai harcra készülünk" - nyilatkozta magabiztosan Fonseca.

Noha a Romának nincs éppen jó mérlege a bergamói csapat ellen, a mostani csapat erősebbnek tűnik, mint az elmúlt években bármikor. Az Atalantánál viszont a BL-terhelés okozhat problémákat, ráadásul ha jövő héten a Sahtar Donyecket sem tudják legyőzni hazai pályán, akkor hamar véget ér a nemzetközi kupakaland.

Az oddsok valamiért mégis a vendégek felé tolódnak, például a nyitó 1.38-as odds a DNB H-ra mostanra 1.71-ig nőtte ki magát. Ez viszont egy olyan odds, amit vétek kihagyni, nálunk mindenképpen a hazaiak felé billen a mérleg nyelve, fűszerként pedig még egy Kolarov-gólt is hozzádobunk az esti menühöz.

{"headTitle":"Roma-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-25 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma +0","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kolarov gólt szerez","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3135473] 2019-09-25 19:00:00 Roma - Atalantax;