Foci-vb 2018

Érdemes ebbe az 5-szörös oddsba minél hamarabb befektetni!

  • varin

A múlt alapján egy valami biztos, a vb gólkirálya nem lesz aranylabdás is egyben.

Hat góljával komoly favoritnak tűnik a gólkirályi címért folytatott versenyben Harry Kane, az angolok szupercsatára. Noha a Tottenham támadójának egyáltalán nem volt nehéz dolga, hogy eljusson ennyi találatig, ez igazából nem is számít semmit sem, hiszen a díjat kizárólag a számok alapján adják oda. Akad azonban egy szubjektív véleményeken alapuló elismerés is, ez pedig a világbajnokság aranylabdája.

Fotó: Sky

Az oddsok alapján jelenleg Kylian Mbappé a favorit a maga 5-szörös szorzójával, ami azt tekintve nem is meglepő, hogy a PSG szupertehetsége már három gólnál jár és eddig kiválóan futballozik a vb-n, ahogyan csapata, Franciaország is meglepő magabiztossággal tudott fordítani az Argentína elleni negyeddöntőben. A 19 éves sztárt Neymar, Harry Kane valamint Coutinho követik.

Ám az angolok támadóját tulajdonképpen rögtön ki is zárhatjuk a képletből, hiszen 1990 óta olyan nem fordult elő, hogy a gólkirály kapta az aranylabdát is, akkor Salvatore Schillaci tudott duplázni. Érdekes, de szintén nem jó jel, ha valaki világbajnok lesz, hiszen 1994 óta olyan sem fordult elő, hogy a vb-trófea mellé járt a gömb is valamelyik játékosnak.

Oddsok az aranylabdásra
   
Kylian Mbappé 5.00
Neymar 6.00
Harry Kane 7.00
Philippe Coutinho 7.00
Luka Modric 10.00
Eden Hazard 11.00

Véleményünk szerint (és az oddsok alapján is) helyénvaló, hogy Mbappé ennek a versenynek a favoritja, hiszen kétségtelenül eddig remek teljesítményt nyújt Oroszországban. Neymar teljesítménye viszont erőteljesen megosztja a közvéleményt, a hisztis magatartásával aligha vívta ki a szakma elismerését, míg Coutinhótól talán olyat még nem láttunk ezen a tornán, amiért aranylabda járna.

Mindezek szellemében nem tűnik rossz ötletnek Mbappéra szavazni 5-szörös oddsért, ráadásul a    -nál erre a kimenetelre még jobb oddsot is kapunk, mint a külföldi fogadóirodáknál, így nem érdemes sokáig várnunk a tétekkel!

hatharom.com
A vb-aranylabda nyertese: Kylian Mbappé (Franciaország)
@5.00