Foci-vb 2018

Kane gólja és Rio Ferdinand pontos eredmény tippje 11-szeres kasszával kecsegtet

Az angol legenda szerint nem lesz meglepetés a Svédország - Anglia negyeddöntőben.

Pénteken a felső ágon fény derült a két elődöntős csapatra, szombaton pedig az alsó ági negyeddöntők végére is pont kerül. Elsőként Svédország és Anglia feszül egymásnak, amely derbit Gareth Southgate legényei várják favoritként. Az ex-unitedes Rio Ferdinand szerint a Háromoroszlánosok igazolni is fogják a papírformát és legyőzik a meglepetésre nyolc közé jutó svédeket.

Kane 6 góllal vezeti a góllövőlistát. - Fotó: Twitter

Nem szabad lebecsülni Svédországot

De a 81-szeres angol válogatott gyorsan hozzátette, hogy meg kell adni a tiszteletet az északi gárdának és ez nem lesz könnyű menet Kane-éknek. 

A svéd nem egy szexi csapat, de nagyon hatékony, jól olajozott és szervezett gépezet. Óvatosak és kivárásra játszanak - ezért nehéz legyőzni őket -, vélhetően hasonló forgatókönyvben bíznak majd, mint Svájc ellen. Angliának óvatosnak kell lennie és hiába vannak jobb futballistáink, ezen a tornán ez nem mindig számít.

"Lásd, az oroszok győzelme Spanyolország ellen. De Anglia nem fog kiesni. Azt gondolom megnyeri ezt a meccset, mert Gareth-nek nagyon jól felkészült csapata van. Ugyanakkor egy szoros összecsapást várok, 2-0-s végeredménnyel és természetesen egy Kane-találattal." - latolgatta az esélyeket Ferdinand, akinek tippje 6.75-szörös pénzt ér a   -nál,

míg, ha tényleg Kane rúgja az egyiket és 2-0 lesz a vége, akkor az egyik online bukinál tétünk 11-szeresét nyerhetjük vissza.  

A Tottenham klasszisa egyébként masszívan vezeti a góllövőlistát és oddsok alapján erős befutó az aranycipőre.

[2059646] 2018-07-07 16:00:00 Svédország - Angliax;