Foci-vb 2018

Megvan minden idők legnépszerűbb angol tippje

Hatalmas a várakozás az esti Kolumbia - Anglia nyolcaddöntő kapcsán a szigetországban, az egyik legnagyobb bukmékerirodánál minden rekordot megdöntöttek a fogadók.

Kane-ben bízik az angol! / Fotó: fifa.com

Óriási lehetőség előtt áll az angol válogatott, amely a szerencsés sorsolásnak és a nagy nemzetek bukdácsolásának köszönhetően elég jó eséllyel alkothat maradandót a világbajnokságon, hiszen arra az ágra került, ahol el tudja kerülni a brazil-belga-francia triót.

Gareth Southgate együttese már eleve jó előjelekkel vághatott neki a tornának, a csoportban mutatott - főleg az első két meccsen - magabiztos teljesítménynek köszönhetően pedig hatalmas futball-lázban ég Anglia.

Ezt támasztja alá a Ladbrokes tájékoztatása is, az egyik legnagyobb múltú és legnagyobb forgalmú szigetországi bukmékeriroda szóvivője kedden azt közölte, hogy a Kolumbia - Anglia találkozó minden idők legnépszerűbb fogadói eseménye a cég történetében.

Minden második, a mérkőzésre beérkező fogadás ráadásul Harry Kane gólszerzésére irányul, vagyis a tottenhames támadó nevéhez köthető minden idők egyik legnépszerűbb fogadása angol földön.

"A hazai játékosok már a torna elejétől kezdve pakolták a nemzeti csapat győzelmeit, a ma esti meccsen pedig minden rekordot megdöntöttek" - fogalmazott az iroda szóvivője.

A vb-n már öt gólnál járó Kane tehát élvezi az angol fogadók bizalmát, arra pedig, hogy a dél-amerikai válogatottnak is beköszön, kereken kettes szorzóval fogadhatunk a Tippmixprón.

Vajon igaza lesz az angoloknak?

 

 

 

 

  • Harry Kane gólt szerez@ 2.00    

 

[2059638] 2018-07-03 20:00:00 Kolumbia - Angliax;