Olasz foci

Szenzációs az odds a Juventusra, ne féljünk lecsapni rá

  • varin

Szinte kizárt, hogy az Atalanta megverje a Juventust az Olasz Kupában, az odds viszont remek.

   
Atalanta Döntetlen Juventus
3.15 2.85 2.25

Az elődöntők első párharcának első felvonására kerül sor kedden este, a Juventus az Atalanta vendége lesz Bergamóban. Noha a torinói Zebrák statisztikái igen impozánsak a kék-feketék ellen, az utolsó két bergamói találkozón egyaránt 2-2-t játszottak a felek.

A Juventus eddig is nagyon komolyan vette a kupát, nemigen tartalékolt Allegri és most is csupán a kupaspecialistának számító Paulo Dybala játékától kell eltekintenie a mesternek a fontosabb láncszemek közül. Habár a Coppa Italiában remekül muzsikáló argentin nem lehet ott a pályán, azért a Bernardeschi-Higuaín-Mandzukic trió így sem hangzik rosszul. A feladat pedig egyértelmű, Allegri zebracsíkos gólokat akar látni!

"Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, mint a legutóbbi bajnoki. Szeretnénk gólokat szerezni, ugyanakkor tudjuk, egy szenzációs csapattal találkozunk, amiért jár az elismerés Gasperininek. Nagyon fontos nekünk a kupa, ugyanannyira, amennyire a Scudetto vagy a Bajnokok Ligája" - nyilatkozta röviden Allegri a szokásos módon.

[2691724] 2018-01-30 20:45:00 Atalanta - Juventusx;10

Az Öreg Hölgy szurkolói joggal bizakodhatnak, a Zebrák hónapok óta szenzációsan szerepelnek, talán elég, ha csak annyit mondunk, hogy Allegri csapata az utolsó 1181 percben mindössze egyetlen gólt kapott, azt is a Veronától.

A formára nemigen panaszkodhatnak Bergamóban sem, az Atalanta a meglepően gyenge rajtot követően a nyolcadik helyig küzdötte fel magát amellett, hogy Petagnáék az Olasz Kupa elődöntőjébe is bejutottak, méghozzá a Napoli megskalpolásával - ráadásul állnak még az Európa Ligában is.

Várható kezdőcsapatok:
Atalanta (3-4-2-1): Berisha - Tolói, Caldara, Masiello - Hateboer, Cristante, Freuler, Spinazzola - Gomez, Ilicic - Petagna
Juventus (4-3-3): Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Sandro - Khedira, Bentancur, Matuidi - Bernardeschi, Higuaín, Mandzukic
Forrás: whoscored.com

A két csapat múltbeli statisztikája brutális torinói fölényt mutat, minden sorozatot figyelembe véve az utolsó 21 meccsükön 18-szor nyert a Juve és akad még a listában 3 darab 2-2 is.

Írhatnánk még tengernyi statisztikát és érvet a Juventus mellett (például hogy az Atalanta utolsó hat meccsén vendégsiker született, játszottak bárhol, bárki ellen), de úgy gondoljuk, hogy felesleges.

A Juventus magasabb fokozatba kapcsolt és hiába játszik nagyon szimpatikus és szerethető - ráadásul eredményes - futballt Gasperini csapata, a torinóiak más kategóriába sorolhatóak jelenleg. Óvatosabb játékosoknak a Juventus DNB-t ajánljuk 1.65-ös szorzóért, míg a kicsit bátrabbak a Juve -0.25-be fektessenek 2.02-es oddson. Véleményünk szerint nem borul a papírforma és Allegri is megkapja a góljait.

[2691724] 2018-01-30 20:45:00 Atalanta - Juventusx;