Exkluzív

Ha darts-vb akkor Hathárom!

Csütörtökön elrajtol a darts-vb, a hatharom.com jóvoltából pedig 3 tippjátékban is részt vehetsz. Nyereményekre fel!

I. A hatharom.com tippjátéka

Ha darts-vb akkor Hathárom, avagy a verseny ideje alatt honlapunkon külön tippjátékkal is találkozhattok. A vb ideje alatt a tippjátékok aloldalunkon folyamatosan elérhetőek lesznek az általunk kiválasztásra kerülő és tippelhető mérkőzések, ahol a győztes kilétét kell majd megtippelnetek. A verseny összesített ranglistás lesz, vagyis érdemes lesz jó tippeket adni, hiszen a játék végén az első három helyen végző játékos értékes tárgynyereményekben részesül.

Részletes versenykiírás itt!

Díjazás:
1. hely Darts-csomag (profi tábla, nyílkészlet, falvédő)
2. hely: Dedikált Phil Taylor: Erőpróba könyv 
3. hely: Gary Anderson (Unikorn Phase 4 típusú) nyílkészlet
 

II. A hatharom.com és a PDC Hungarian Fan Club közös vb-játéka.

A legnagyobb magyar dartsos oldallal közösen meghirdetettet játékunkban minden játéknapon egy, a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldalán feltett kérdésre kell válaszolni, a pdcnyeremenyjatek@gmail.com címre elküldve a megfejtéseket.

A válaszadók között minden nap kisorsolásra kerül egy-egy napi győztes, fődíjként pedig egy nagyképernyős okostévé talál majd gazdára! A játékban való részvétel természetesen ingyenes és a játékosok már egy válasz elküldése után jogosultak a fődíjért zajló sorsolásban való részvételre.

További részletekért kövessétek a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldalát!

III. Napi tippelős játék a hatharom.com-on

Ahogy azt már az elmúlt években is megszokhattátok, a vb ideje alatt minden nap beharangozó és összefoglaló cikkekkel várunk Benneteket.

A játéknapokat felvezető anyagunk végén minden esetben találtok majd egy sportfogadásra hajazó kérdést, amelyre hozzászólásokban várjuk a tippeket.

Ebben a játékunkban napi nyerteseket sorsolunk, a helyes választ beküldő játékosok között naponta kisorsolunk egy Darts 2018 magazint.

Érdemes lesz tehát idén is velünk tartani! Jó szórakozást és jó tippelést mindenkinek! Game on!