Bajnokok Ligája

Az eltiltások miatt kényszerhelyzetben Mourinho

Két év szünet után visszatér a Bajnokok Ligájába a Manchester United. José Mourinhónak azonban változtatni kell majd alapcsapatán.

Mourinho aligha boldog

Óriási a várakozás a United-fanok körében, hiszen a Vörös Ördögök két év távollét után térnek vissza ismét az elitligába. A csoportkör első fordulójában a Manchester United a svájci Baselt fogadja majd az Old Traffordon, a bukmékerek szerint pedig csakis egyfajta módon végződhet a csapatok csatája.

1x2    
Manchester United Döntetlen Basel
1.18 6.50 13.00

Csakhogy José Mourinhónak meg kell bontani a védelmét, mivel Eric Bailly és Phil Jones eltiltás miatt nem léphet pályára a keddi találkozón. A két belső védő a Premier League összes idei mérkőzésén ott volt a United kezdőjében, így fél vállról nem vehető a hiányuk. A portugál menedzser már vasárnap közölte, hogy a két delikvens helyén Chris Smalling és Victor Lindelof foglal majd helyet a védelemé közepén. Smalling és Lindelof utoljára a Real Madrid elleni Európai Szuperkupa-finálén volt ott a kezdőben, így nagy kérdés, hogy többhetes "kihagyás" után miként tudják ismét felvenni a ritmust.

Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Bailly-Jones duó egészen kiváló statisztikai mutatókkal produkált a bajnokságban.

A bukikat viszont egyelőre nem hatotta meg a Manchester United két centerhalfjának hiánya, így a mindkét csapat szerez gólt opcióra kínált 2.25-ös odds akár meg is érhet egy próbát, főleg, hogy hétvégén a MU kétszer is kapitulált a Stoke vendégeként.

[2620438] 2017-09-12 20:45:00 Manchester United - Baselx
[2620438] 2017-09-12 20:45:00 Manchester United - Baselx;