Nemzetközi foci

Barcelonában nem tudják, hogyan kell bánni a játékosokkal - Dani Alves

Dani Alves keserűen nyilatkozott mind a Barcelona vezetőségéről, mind pedig a spanyol lapok hozzáállásáról.

Azt nem lehet mondani, hogy Dani Alves ne tudna maga mögött rendkívül sikeres esztendőket Barcelonában, a brazil hátvéd 23 trófeát nyert nyolc szezon alatt a gránátvörös-kékekkel. A Juventushoz szerződő játékos most keményen visszaszólt egykori munkaadójának, szerinte méltatlanul bántak vele a barcelonai évek alatt.

Fotó: NigerianEye

"Én olyan ember vagyok, aki szereti, ha szeretik és ha megbecsülik, ám ha ez már nem áll fenn, akkor távozom. Az utolsó három barcelonai évem alatt többször hallottam, hogy ennyi volt, végleg megyek, de a vezetőség nekem soha nem mondott semmit.

Nem tiszteltek engem a klubnál, új szerződést is csak a FIFA szankciói miatt ajánlottak nekem.

A Barcelona vezetőségének fogalma sincs, hogyan kell bánni a játékosokkal" - mondta keserűen Alves.

A brazil klasszis emellett élesen kritizálta a spanyol sajtót is, amely véleménye szerint folyamatosan kelti a feszültséget a topcsapatok között, ez pedig nem tesz jót a játékosoknak.

"Nagyon nem szeretem, ahogy a madridi és a barcelonai médiumok tálalják a híreket. Manipulálnak, szándékosan rossz hangulatot keltenek és provokálnak. Nagyon rosszul végzik a munkájukat, mert az számukra a fontos, hogy morbid híreket közöljenek és nem az igazságot.

Nem tisztelnek minket, pedig meg kellene érteniük, hogy a futballista mögött ember van!" - mondta Alves.

   
  1 x 2
Porto-Juventus 3.50 3.05 2.15

A 33 éves bekknek azonban a Juventusnál sem felhőtlen az élete, hetekig sérüléssel küzdött, az utóbbi hetekben pedig hol játszik, hol nem, így idén mindössze 1237 perc jutott neki 16 mérkőzésen.

A Juventus szerda este a Porto ellen játszik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Zebrák sikerére 2.15-szörös pénzt fizetne a    .

[2422870] 2017-02-22 20:45:00 FC Porto - Juventusx;
2017-02-20;42
2017-02-21;42