Sportfogadás

Akár kieső helyen is zárhatnak a Farkasok

megosztom

Az elmúlt években a BL-helyekről döntött a Mönchengladbach-Wolfsburg, most viszont arról, hogy ki kerül messzebb a kiesőzónától. A fogadók szerint ez a csapat a Borussia lesz.

A fogadóknál a 'Gladbach a nyerő.

Noha korábban igen komoly mérkőzésnek számított a Mönchengladbach-Wolfsburg összecsapás, jelenleg két alsóházi gárda rangadójaként tekinthetünk a mérkőzésre. Ugyanis amíg a hazaiak a 13., addig a vendégek a 15. pozícióból várják a Bundesliga 16. fordulóját, a vendégek pedig mindössze egy pontra vannak a veszélyes zónától.

Nincsenek tehát formában a felek, igaz, a Farkasok az elmúlt hétvégén az élbolyhoz tartozó Frankfurt együttesét győzték le hazai pályán, amivel lezárták négy meccsből álló nyeretlenségi szériájukat. A fekete-fehérek viszont vereséggel hangoltak a hétközi találkozóra, ugyanis a 'Gladbach Augsburgban kapott ki.

A két fél legutóbb márciusban találkozott Wolfsburgban, s akkor a hazai pályán játszó Farkasok tudtak nyerni 2-1 arányban. Ami nem volt meglepő, hiszen a gárdák utolsó öt egymás elleni bajnoki ütközetén rendre az éppen aktuális pályaválasztó diadalmaskodott.

Mindezek után a bukmékereknél és a fogadóknál is a Mönchengladbach számít az esélyesebbnek. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 69 (!) százaléka a hazai sikert, 25 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek mindössze 6 (!) százaléka érkezett. Ami annak fényében nem meglepő, hogy a 'Gladbach csak otthoni környezetében tud alkotni, míg a Wolfsburg házon kívül nem túl acélos.

1X2    
Mönchengladbach Döntetlen Wolfsburg
TippmixPro@1.85 TippmixPro@3.45 TippmixPro@4.00
[2272435] 2016-12-20 20:00:00 Mönchengladbach - Wolfsburgx
210225
[2272435] 2016-12-20 20:00:00 Mönchengladbach - Wolfsburgx;
megosztom