Tippjáték

Véget ért darts tippjátékunk, íme a nyertesek listája!

Véget ért a hatharom.com és a PDC Hungarian Fan Club közös tippjátéka, amelyet a darts Players Championship Finals versenyére hirdettünk meg.

Az úgynevezett ágrajzos játékrendszerben kiírt tippversenyen az első fordulótól a végső győztesig kellett megtippelni a mérkőzések végkimenetelét, így minden résztvevő összesen 63 tippet adhatott fel. A több, mint 400 játékos közül a legtöbb pontot frenki nevű felhasználónk szerezte, akinek nyereménye a versenykiírás értelmében egy professzionális darts tábla. Nem sokkal lemaradva végzett a második helyen daru.papir.kriszitan nevű felhasználónk, aki 1410 ponttal zárta a versenyt, míg a 3. helyen befutó vekkris 1360 pontot gyűjtött össze. Ők mind a ketten egy hatharom.com pólóval lettek gazdagabbak. A versenyünk végeredményét ezen a linken tudjátok megtekinteni!

A tippjátékban résztvevő minden játékosnak e-mailen küldtük el a végső helyezését, a győzteseket pedig külön értesítettük a nyereményeikről.  Ezúton szeretnénk megköszönni minden tippelőnek a részvételt!

Maga a verseny egyébként a holland világelső Michael van Gerwen sikerével ért véget, a döntőben az angol Dave Chisnall esett áldozatául Mighty Mike-nak.

A Players Championship Finals tippjátékának végeredménye
# Felhasználónév Pontszám Tippszám Nyeremény
1. frenki 1520 63 Professzionális darts tábla
2. daru.papir.kriszitan 1410 63 Hatharom.com póló
3. vekkris 1360 63 Hatharom.com póló