Átigazolás

Nigériai támadót igazol a DVSC?

  • varin

Bár még csak a transfermarkt.com-on van jele, úgy tűnik, egy 26 éves nigériai játékost szerződtet Leonel Pontes.

Nem akármilyen népvándorlás kezdődött Debrecenben. Tisza Tibor és Varga József távozását követően Korhut Mihály is aláírta szerződését új csapatával és a hírek szerint Kulcsár Tamás és Verpecz István is elhagyja a Nagyerdőt a következő órákban. A megújulás jegyében a Lokinál több név is felmerült, Könyves Norbert érkezése például szinte biztosra vehető, míg úgy tűnik, egy másik támadó, a nigériai Chuka is Magyarországra teszi át székhelyét.

   
  1 x 2
Debrecen-Újpest 2.08 3.30 3.30

A nigériai-belga kettős állampolgár a transfermarkt.com szerint már a Debrecen támadója, ám erről még egyetlen portál sem számolt be hivatalosan. Derick Ogbu, vagyis "Chuka" korábban futballozott a belga másodosztályú Levuenben, a román Kolozsvárnál, illetve Japánban és Kínában is. Legeredményesebb a kínai Super League-ben volt, itt a Liaoning FC játékosaként 69 meccsen 24 gólt szerzett.

Chukán kívül több játékos érkezéséről is lehet hallani. Állítólag a Loki tárgyal a Videoton középpályásával, Pölöskei Zsolttal, a román Viitorulban játszó Ioan Filippel és a korábbi Loki-játékossal, Tőzsér Dániellel is.

A DVSC a válogatott szünet után az Újpest gárdáját fogadta, amely öt mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Habár a mérkőzés favoritja a hajdúsági gárda, mi nem lepődnénk meg, ha a fővárosiak három ponttal távoznának a Nagyerdőből.

2016-09-10;212
209575