Bajnokok Ligája

Sima Roma-győzelem a visszavágón?

Az olaszoknak papíron nem okozhat gondot a portugálok kiütése hazai pályán.

   
  1 x 2
Roma-Porto 1.80 3.40 3.80

1-1-re végződött a Porto és az AS Roma Bajnokok Ligája-playoff mérkőzésének odavágója. Már az első találkozón is inkább az olaszok domináltak, Iker Casillasnak több hatalmas bravúrra is szüksége volt és végül a vendéglátók még úgy is csak egy ikszre tudták csak menteni a mérkőzést, hogy ellenfelük közel egy órát emberhátrányban játszott. A visszavágón már egyértelműek az esélyek.

Az első mérkőzés góljai

Mindkét gárda hazai győzelemmel hangolt az év legfontosabb mérkőzésére, ám amíg a Porto csak egy kései találattal verte meg az Estorilt, addig a Roma gálázott az Udinese ellen. Luciano Spalletti mesternek elsősorban a védelmet kell átvariálnia, hiszen az első mérkőzésen kiállított Thomas Vermaelen mellett Antonio Rüdiger sérült, így vélhetően Palmieri vagy Fazio lesz Manolas bekktársa középen. A portugáloknál nincs komolyabb hiányzó.

Várható kezdőcsapatok
Roma (4-3-3): Szczesny – Jesus, Fazio, Manolas, Florenzi – Strootman, De Rossi, Nainggolan – Perotti. Salah, Dzeko
Porto (4-3-3): Casillas – Layun, Marcano, Felipe, Pereira – Danilo, Oliveira, Herrera – Corona, Silva, Adrian

Spallettiék természetesen azonnal leszögezték, eszük ágában sincs 0-0-ra játszani, az ugyanis öngyilkosság lenne a több remek támadóval rendelkező Porto ellen. Tottiék az első perctől uralni szeretnék a mérkőzést és minél hamarabb magabiztos, kétgólos előnyre szert tenni. Éppen ezért szerintünk egy gólgazdag, izgalmas mérkőzést látunk majd, ahol a Roma kiharcolja a továbbjutást.

hatharom.com-tipp: Hazai és mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@3.75

 

 

 

[2335663] 2016-08-23 20:45:00 Roma - FC Portox;