Felkészülés

Pályán a lengyelek, az olaszok és az egyik Eb-ellenfelünk

  • hatharom.com

Bár a hétvégén már startol a franciaországi Európa-bajnokság, a válogatottak egy részénél még javában tart a felkészülés: a hétfői napon a lengyelek, az olaszok és a mieinkkel azonos Eb-csoportban szereplő Izland is pályára lép.

A lengyel válogatott múlt hét szerdán 2-1-es vereséget szenvedett Hollandiától Varsóban, így Robert Lewandowskiék hétfőn Litvánia ellen javítanának. A lengyel csapat minden bizonnyal egy önbizalomnövelő győzelemre készül, amire hazai környezetben minden esélye meg is lesz majd a nem túl acélos balti együttes ellen. A litvánok legutóbb pár napja a lettektől kaptak ki 2-1-re, és ugyanilyen arányban maradtak alul a lengyelekkel szemben 2014 júniusában, amikor utoljára találkoztak a felek. A két csapat között nagy a tudásbeli különbség, és bár a lengyelek minden bizonnyal óvatosan bánnak majd a sztárjátékosaikkal, a szurkolók és a csapat számára is fontos a sikeres főpróba, így behúzhatják ezt a meccset .

Lengyelország - Litvánia
hatharom.com-tipp: Lengyelország
TippmixPro@1.18
[2156915] 2016-06-06 18:00:00 Lengyelország - Litvániax;

Az olaszok is játszanak még egyet az Eb előtt, a squadra azzura hétfőn a finnek ellen lép pályára. A finn együttes múlt hét szerdán a belgákat már meglepte, hiszen 1-1-es döntetlent ért el idegenben. Antonio Conte együttese egy skótok felett aratott 1-0-s sikerrel melegített idáig a kontinenstornára, hasonló eredménnyel minden bizonnyal most is elégedettek lennének. Az olaszok keretében ezúttal hiányoznak a klasszis csatárok, ugyanakkor a védelem "szokásos" módon rendben van. A finnek is masszívak, előre gyengék ugyan, de hátul stabilak, így nem várunk sok gólt ettől a mérkőzéstől. 

Olaszország - Finnország
hatharom.com-tipp: Gólszám 2-3
TippmixPro@1.90
[2185117] 2016-06-06 20:45:00 Olaszország - Finnországx;

A magyar válogatottal azonos Eb-csoportban szereplő Izlandra is ráférne már egy győzelem. Az északiak legutóbb 3-2-re kikaptak a norvégoktól, de most egy olyan ellenfelet választottak, akik ellen biztosra mehetnek. Liechenstein válogatottja nem képvisel túl nagy játékerőt, barátságos meccsen utoljára San Marinót győzte le (1-0) tavaly márciusban, aligha a remek játékosokból álló izlandi csapat ellen okoz meglepetést. 

Izland - Liechtenstein
hatharom.com-tipp:Hendikep 0:2 - Izland
TippmixPro@1.60
[2176360] 2016-06-06 21:30:00 Izland - Liechtensteinx;