NB I

Pazar meccsre van kilátás Diósgyőrben

  • hatharom.com

Mind a miskolci, mind a székesfehérvári gárda jó formában várja a szerdai bajnoki találkozót.

Pazar meccsre van kilátás Diósgyőrben.

Egervári Sándor irányítása alatt egyre jobban magára talál a Diósgyőr, hiszen a Haladás elleni peches vereséget követően a miskolci gárda az NB I-et utcahosszal vezető Ferencváros otthonában szerzett egy nagyon értékes pontot. A piros-fehérekre szerdán sem vár könnyű feladat, hiszen a szintén jó passzban lévő Videotont látják vendégül.

A DVTK-nak az utóbbi években ráadásul nem is igazán megy a székesfehérváriak ellen, hiszen legutóbbi öt tétmeccsét zsinórban elveszítette. Ennek ellenére hazai pályán megvan az esélye a javításra a Diósgyőrnek, Egervári Sándor elmondása alapján pedig a győzelemre tör a miskolci csapat a hét közepén. Ez össze is jöhet, ha ugyanolyan masszívak lesznek hátul a piros-fehérek, mint az elmúlt hetekben.

Az őszi szezonnal ellentétben tavasszal sokkal gólra törőbben futballoznak a Vidi játékosai, s ennek meg is van az eredménye, hiszen a rossz rajt után elkapta a fonalat a csapat. Mindez azt is jelenti, hogy Horváth Ferenc együttese túltette magát a Magyar Kupából való Ferencváros elleni kiesésen, hiszen a piros-kék alakulat 2-1 arányban győzte le a Haladás gárdáját szombaton. A sikernek köszönhetően a székesfehérvári csapat megelőzte zöld-fehér riválisát, s az eredmények szerencsés alakulásának köszönhetően fellépett a dobogó legalsó fokára.

[2005907] 2016-03-09 18:00:00 Diósgyőr - Videotonx;5

Mindkét fél remek formában várja tehát a hétközi ütközetet, s mivel a diósgyőri és a székesfehérvári oldalon is csak a győzelemmel lennének elégedettek az edzők, illetve komoly hiányzó egyik csapatban sem lesz, egy igazán jó mérkőzésre van kilátás Diósgyőrben. Az eddigieket alapul véve pedig nagy esély van arra, hogy mind a DVTK, mind a Videoton betaláljon, amit még jobban alátámaszt az a tény, hogy a felek legutóbbi hét közös fellépése alkalmával mindkét együttes betalált a másik hálójába.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.80 1.80
[2005907] 2016-03-09 18:00:00 Diósgyőr - Videotonx;