NB I

Belgiumból igazolt a Puskás Akadémia

  • hatharom.com

A belga élvonalból igazolt horvát támadó középpályást a Puskás Akadémia, amely a hétvégén az újonc Békéscsaba ellen gyarapítaná pontjai számát.

Fotó: pfla.hu

Tovább erősödött a Puskás Akadémia csapata: a felcsúti alakulat a belga élvonalban szereplő Cercle Brugge csapatától szerződtette Stipe Bacelic-Grgicet, aki az elmúlt szezonban 24 bajnokin lépett pályára klubjában. A 27 éves horvát középpályás a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, Robert Jarni személye volt a döntő faktor a szerződés aláírásakor. "Nagyon örülök hogy ide szerződhettem. Nagyon tetszik az Akadémia és az, amit itt láttam. Lenyűgöző a pálya, a környezet. Annak is örülök, hogy vannak itt horvát játékosok, hiszen ez nagyban megkönnyíti majd a beilleszkedésemet. Robert Jarni pedig a példaképem volt, így nagyon örülök hogy az ő keze alatt dolgozhatok majd. Nem szeretek ígérgetni, de az biztos, hogy 120 százalékot adok majd magamból, hogy minél jobb eredményt érhessen el a csapat. A többi pedig majd a pályán eldől, hiszen a játékommal, ott szeretnék bizonyítani." - nyilatkozta a frissen igazolt középpályás, aki akár már a Békéscsaba elleni bajnokin be is mutatkozhat - feltéve, ha Robert Jarni is úgy gondolja.
 
Stipe Bacelic-Grgic 1988-ban született Horvátországban. A 187 cm magas középpályás a Hajduk Splitben nevelkedett, majd a HNK Sibenik, az NK Istra 1961, az NK Hrvatski Dragovoljac után szerződött a belga élvonalba, a Cercle Brugge csapatához. 123 horvát élvonalbeli bajnokin 30 gólt szerzett és 15 gólpassz jegyez. A belga élvonalban lejátszott teljes szezonja után igazolt Felcsútra és erősíti a Puskás Akadémia FC-t három évig - írja a pfla.hu.

A felcsútiaknál idén komoly terveket tűztek ki célul, a csapat jó szerepléséhez pedig minden feltételt igyekeznek megvalósítani a vezetők. A tavalyi keretet sikerült egyben tartani, a nyáron pedig olyan - magyar szinten - értékes játékosokat sikerült igazolni, mint Marko Dinjar vagy Márkvárt Dávid. A Puskás tehát idén mindenképpen felülmúlná tavalyi teljesítményét és egyelőre az eredmények miatt sincs okuk a panaszra. Habár négy forduló után csupán öt pont áll a csapat neve mellett, a gárda mindössze egy vereséget szenvedett el, miközben értékes pontot csent el Debrecenből  és Újpestről is.

A mostani hétvégén viszont a három pont a célja a Fejér megyeieknek, szombaton ugyanis az újonc és sereghajtó Békéscsaba lesz a Pancho Aréna vendége.A két keret erősségét figyelembe véve nem csodálkozhatunk a Puskás Akadémia alacsony szorzóján, jelenleg 1.45-ös oddson fogadhatunk rá a Tippmixprónál. Vajon szállítja a papírformát az Akadémia vagy netán a lilák meglepetést okoznak 7.15-ös szorzóért?

Fogadás a végeredményre    
Puskás Akadémia Döntetlen Békéscsaba
TippmixPro@1.45 TippmixPro@3.95 TippmixPro@7.15
[2005793] 2015-08-15 18:00:00 Puskás Akadémia - Békéscsabax;
2015-08-15;212
184980
tippmixpro