Premjer Liga

Dzsudzsák és Pintér csak csere volt

A Dinamo Moszkva 1-0-ra nyert otthon a Tom Tomszk ellen az orosz labdarúgó Premjer Liga 15. fordulójának szombati meccsén.

Dzsudzsák a 74. percben csereként állt be a fővárosi együttesbe

Miután a Dinamo Moszkva szerdán szégyenszemre kiesett az Orosz Kupából a másodosztályú Szaljut Belgorod ellen, Dan Petrescu vezetőedző okozott néhány meglepetést a Tomszk elleni szombati kezdőcsapatban. A kapuban például az a Gabulov állt, aki legutóbb szeptemberben védett bajnoki meccsen - a Belgorod elleni kupafiaskón védett, de nem rajta múlt a moszkvai kudarc. Dzsudzsák Balázs - akiről a héten kiderült, hogy a huszadik legjobban kereső futballista az orosz labdarúgó-bajnokságban - is a kispadra szorult, pedig az előző három bajnokin rendre kezdő volt.

A Tom Tomszk elleni meccset egy öngól döntötte el a Dinamo Moszkva javára. Dzsudzsák a 74. percben csereként állt be a fővárosi együttesbe, míg Pintér Ádám szintén tartalékként, az 58. percben kapott lehetőséget a Tomszkban. A Dinamo ezzel a sikerrel ideiglenesen az ötödik helyre lépett, a Tom Tomszk a 13. pozícióban maradt.

Premjer Liga, 15. forduló
INFO Dinamo Moszkva-Tom Tomszk 1-0 (1-0)
[1477546] 2013-11-02 13:00:00 Dinamo Moszkva - Tomskx;