Orosz foci

Esik az odds, de talán még nem késő beszállni!

  • gb1

A Zenit úthengerként kezdte a szezont és a Dinamo Moszkván is gond nélkül átgázolhat.

A BL-selejtezők árnyékában rendezik az orosz Premjer Liga 5. fordulóját, amelyben este minden szem a VTB Arenára szegeződik majd. A tavalyi bajnok Zenit - amely automatikusan a Bajnokok Ligája csoportkörében indulhat ezáltal - a hatodik pozícióban zárt, Dzsudzsák által sokunk által ismert Dinamo Moszkvával meccsel. A bukik úgy látják, hogy a meccs esélyese a vendégsereg, a fogadók pedig tovább ütötték az 1,90-szeres körüli nyitóoddsot.

{"headTitle":"Dinamo Moszkva-Zenit Szentpétervár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-26 19:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dinamo","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Zenit","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A szentpéterváriak ott folytatták, ahol abbahagyták hiszen négy kör után veretlenül, 10:2-es gólarányt felmutatva vezetik az élvonalat. A sikerekből tavaly is oroszlánrészt vállaló, akkor közösen 34 góllal záró Dzyuba-Azmoun párosból utóbbi kezdte jobban az idényt, aki a Rosztovnak és a Tambovnak egyet, míg a CSZKA Moszkvának kettőt vágott.

Tudtad? A Zenit az utóbbi 34/26 bajnokiját győzelemmel zárta és ezalatt mindössze 2 alkalommal szenvedett vereséget.

Legutóbb a tabella alsó végén tanyázó Tambovon gázolták le 4-1-re és tekintve, hogy a ligában 23 meccse veretlenek, nehéz elképzelni, hogy ez szerdán törne meg. Szembetűnő az is, hogy a Dinamo elleni utóbbi 8/6 meccsen még csak nem is rezzent a hálójuk.

Zenit Szentpétervár#rus-zenit_petersburg#5

A Moszkva vegyes formában indította a szezont, de a legrosszabbkor futottak bele a Tula elleni, sokakat meglepő zakóba. A morál tehát nincs az egekben és az sem segít, hogy mindössze egy gólt lőnek meccsenként átlagban. Két győzelmüket a gyengébbek közé sorolható középcsapatok, az Ural és a Rosztov ellen hozták össze.

A védelem mondjuk eddig rendben volt és csak két találatot engedélyezett az ellenfeleknek, de a liga legfélelmetesebb támadósora azért más kávéház lesz. Úgy véljük, hogy a 100 százalékos Zenit tovább növelheti előnyét a tabella élén és a jelen szorzón még megérheti rájuk fogadni.

{"headTitle":"Dinamo Moszkva-Zenit Szentpétervár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-26 19:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zenit","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3385344] 2020-08-26 19:45:00 Dinamo Moscow - Zenit Szentpétervárx;