Európa Liga

Rögtön nekünk fog esni a Strömsgodset - Korhut Mihály

A kupagyőztes Debrecen a norvég Strömsgodset otthonában kezdi meg szereplését a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában.

Hétfőn a debreceni játékosok a szakmai stábbal együtt megnézték a Strömsgodset Tromsö elleni bajnoki mérkőzését. A Lok futballistája, Korhut Mihály szerint egy igen jó csapat ellen lép majd pályára a Loki csütörtök este.

"A videózás után is azt tudom mondani, ami már korábban is nyilvánvaló volt: jó csapat vár ránk – mondta a DVSC honlapjának a Loki balbekkje. - Próbáltunk minél jobban felkészülni ellenük, megnéztük az erősségeiket és a gyenge pontjaikat. Harcos gárda, a játékosok sokat futnak, technikásak és próbálnak támadó szellemben futballozni. Arra számítok, hogy rögtön nekünk fognak esni, úgyhogy nagyon kell majd koncentrálnunk. Érdekes, sokat locsolják a műfüvet, de az elmúlt napokban mi is ilyen pályán edzettünk, hogy szokjuk az ottani körülményeket. Bár a főpróbánk, a Győr elleni Szuperkupa nem sikerült jól, de a hibákat kielemeztük, és igyekszünk belőlük tanulni. Most már csak előre kell tekintenünk, és készülni a csütörtöki összecsapásra."

A párharc első felvonását  csütörtökön 19 órakor Drammenben játsszák. A hatharom.com élő, szöveges tudósításban beszámol a mérkőzésről!

[1483611] 2013-07-18 19:00:00 Strømsgodset - Debrecenx;