Szuperkupa

Öt napunk van arra, hogy kitaláljunk valamit - Kondás Elemér

A bajnok Győr 3-0-ra legyőzte szombaton a kupagyőztes DVSC-TEVA csapatát a Szuperkupáért kiírt mérkőzésen, amelyet a Puskás Ferenc Stadionban rendeztek.

"Sajnos ma sok hibát vétettünk, nem játszottunk jól. Kevés labdát szereztünk a középpályán, ahol a sok új játékos miatt a megfelelő szinkron is hiányzott néha, és hát rúgtunk még magunknak egy gólt is. Van még csiszolni való a csapat játékán. Öt napunk van arra, hogy kitaláljunk valamit és hatékonyabban játszhassunk a norvégok ellen az Európa Ligában" - idézi az eto.hu Kondás Elemért, a vesztes hajdúságiak vezetőedzőjét.

Az ETO főnöke, Pintér Attila külön tartott sajtótájékoztatót, ugyanis nem engedték el a szurkolók, hanem ünnepeltek vele a kupagyőzelem után. "Húsz-huszonöt perc után teljesen átvettük a mérkőzés irányítását, rá tudtuk erőltetni a Debrecenre az akaratunkat, és ezután nagyon szép gólokat lőttünk, különösen a második találat volt az. Örülök neki, hogy olyan trófeát nyertünk, amilyen még nem volt a klubnak. Hálás vagyok a sikerért a vezetőknek, a játékosoknak, a szurkolóknak, a klubnak., a támogatóknak egyaránt."

Mindkét gárdának ez a meccs volt a nemzetközi kupaszereplés főpróbája. A Győr jövő hét szerdán a Bajnokok Ligája-selejtezőben otthon rajtol az izraeli Maccabi Tel-Aviv ellen, míg a DVSC-TEVA csütörtökön a norvég Strömsgodset vendége lesz az Európa Liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén.