Manchester United

Moyes tovább győzködi Rooneyt

A Manchester United új menedzsere, David Moyes az elmúlt időszakban négyszer találkozott Wayne Rooneyval, akit arról győzködött, hogy maradjon a csapatnál.

Moyes már négyszer beszélt Rooneyval

A The Sun információja szerint habár Wayne Rooney elutazott a Manchester Uniteddel a csapat távol-keleti túrájára, még közel sem biztos, hogy a bajnokságot is az együttessel kezdi. David Moyes, a MU menedzsere az elmúlt napokban többször is beszélt a csatárral, de egyértelműen nem jelentette ki, hogy sikerült maradásra bírnia. Rooney korábban bejelentette, hogy távozni szeretne a klubtól, amely viszont nem hajlandó megválni tőle.

"Már négyszer beszéltem Rooneyval - fogalmazott Moyes a The Sunnak. - Sok mindent mondtak rólunk az utóbbi években, de valójában jó viszonyban vagyunk. Nála és nálunk is találkoztunk, most pedig minden nap együtt leszünk a túrán és tovább beszélgethetünk. Nagyszerű edzéseken van túl, sokak szerint évek óta nem volt ilyen jó állapotban. Ezt mindenképpen pozitív jelnek veszem, próbálom kihozni belőle a legtöbbet. A klub már bejelentette, hogy Rooney nem eladó."