Felkészülés

A Videoton igazságos döntetlent játszott Dzsudzsákékkal

A Videoton labdarúgócsapata 0-0-s döntetlen ért el Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva ellen a spanyolországi edzőtáborban rendezett felkészülési mérkőzésen.

A vidi.hu beszámolója szerint jól kezdte a mérkőzést a Videoton, a 4. percben Nikolics 15 méterről, szabadrúgásból tüzelt a kapu mellé. A 12. percben Brachi is pontrúgásból veszélyeztetett, Sunyin szögletre ütötte a labdát. A Dinamo első helyzetére a 18. percig kellett várni, ekkor Jantscher 13 méterről lőtt mellé. Az első félóra végén nagy lehetőséget szalasztott el a Fehérvár: Brachi jobbról adott be, az érkező Nikolics centikkel maradt le a labdáról. A 34. percben Rjikov bal oldali beívelés után fejelt a Vidi kapuja fölé. A félidő végén Gyurcsó Ádám tekerte kapura a labdát szabadrúgásból, amely centikkel suhant el a jobb felső felett.

A magyarok új vezetőedzője, Joan Carrillo Milan a kapusposzt kivételével teljes csapatot cserélt a második felvonásra. A játékrész elején Bozsovics védett egy orosz szabadrúgást, a 68. percben Dzsudzsák 26 méteres szabadrúgását a montenegróit nem sokkal korábban váltó Tujvel magabiztosan fogta.

A 80. percben ismét a Dinamo magyarja került helyzetbe, távoli bombáját bravúrral hárította a bal alsónál Tujvel. A 85. percben Szapeta közelről fejelt a Videoton kapuja mellé. Az összecsapás gól nélkül ért véget, Dzsudzsák Balázs végigjátszotta a találkozót.

Eredmény:
Videoton-Dinamo Moszkva 0-0
Marbella.
 
Videoton
1. félidő: Bozsovics - Brachi, Caneira, Vinícius, Szolnoki – Tóth B., Mitrovics - F. Oliveira, Kovács I., Gyurcsó - Nikolics N..
2. félidő: Bozsovics (Tujvel, 64.) - Fábio, Kaká, Szekeres, Héctor - Haraszti, U. Nikolics, Zsótér, Luque - Paraiba, Torghelle.
 
Dinamo Moszkva
1. félidő: Sunyin - Epureanu, Wilkshire, Lomics, Rikov - Iljin, Jeremejev, Szolovjov, Jantscher - Juszupov, Kokorin.
2. félidő: Sunyin - Szemsov, Fernández, Szolomatin (Ignatovics, 77.), Csicserin - Jevszejev, Szapeta, Dzsudzsák, Noboa - Granat, Kuranyi.