Premier League

A Swansea előtt sosem hallottam Michuról - Ferguson

A listavezető Manchester United vasárnap a Swansea City otthonában szerepel az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, és sorozatban hatodik győzelmét gyűjtheti be a Premier League-ben.

A mérkőzés a Premier League jelenlegi két legjobb gólvágójának összecsapása is lesz, a góllövőlistát a Swansea spanyol támadója, Miguel Pérez Cuesta, vagyis Michu vezeti holtversenyben Robin van Persie-vel.

"Sosem hallottam Michuról, mielőtt a Swansea-be igazolt volna - vallotta be őszintén Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere. - Azt hiszem, váltok egy-két szót a játékosmegfigyelőinkkel!"

"Michael Laudrup a spanyol piacról építkezik, olyan nagyszerűen, mint ahogyan Alan Pardew nyúl a francia piachoz. Michu személyében egy kiváló futballistát kapott" - folytatta a skót menedzser.

"Egy remek befejező játékos, az Arsenalnak vágott két gólja is ezt bizonyítja. De így legalább már ismerjük őt. Játszhat elöl is, de a középpályán is, és akkor Danny Graham lesz az előretolt emberük. Nos ez, hogy nem tudjuk, hol fog elhelyezkedni Michu, egy kis problémát jelent nekünk. Tisztában vagyunk vele, milyen veszélyt hordoz a játéka" - merengett a mérkőzésről Ferguson.

A 26 éves támadót nyáron szerződtette a Swansea a Rayo Vallecanótól mindössze 2.45 millió euróért.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229289