Kecskemét

Horváth Ferencet ehhez a Videotonhoz nem kötik érzelmek

A negyedik Videoton a hetedik Kecskemétet fogadja az NB I 14. fordulójának vasárnapi játéknapján. A KTE vezetőedzője, Horváth Ferenc hét évet töltött el játékosként Székesfehérváron, a klubhoz és a városhoz még mindig kellemes emlékek és érzelmek kötik, a Sóstói Stadionban pedig minden alkalommal úgy érzi magát, mintha hazatért volna.

"Első öt éves periódusom 18 éves korom után kezdődött, szerettem ott játszani és élni is. Mindig úgy éreztem magam amikor visszamentem a stadionba, mintha ott laknék. Kellemes és meghatározó időszak volt, hiszen hét évet futballoztam összesen Fehérváron" - nyilatkozta a tréner a kecskemetite.hu-nak.

"Ez már természetesen nem az a Vidi - folytatta Horváth Ferenc. - Érzelmek sem kötnek már ehhez a csapathoz, persze a klubhoz és a városhoz igen. Nagyon jó együttesnek tartom, rengeteg légióssal és egy jó edzővel, nemzetközi szinten is megmutatták mire képesek. Jól védekeznek, a Bázel ellen is jól néztek ki, ellenünk persze támadniuk kell. Teljesen más játékra számítok tőlük a csütörtökön látottakhoz képest, hiszen kell nekik az eredmény. Igaz ez persze ránk is, de nem hiszem, hogy védekező felfogásban lépnének pályára."

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/otp-bank-liga-nb-i-2012-2013/1252490