Kecskemét

Litsingi örül rekordjának és tartaná formáját

A Horváth Ferenc irányításával szárnyaló, zsinórban négy győzelmet arató KTE-Phoenix Mecano egyik kulcsembere Francis Litsingi. A kongói támadó a gólokat tekintve már a legeredményesebb kecskeméti futballistának számít az NB I-ben.

"Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen rekordot sikerült megdöntenem, természetesen kitűnő érzés. Jó formában vagyok szerencsére, hiszen gólerősen futballozom és a játék is megy. A legfontosabb, hogy ezt tartani tudjam a jövőben is" - fogalmazott a 26 éves játékos a klub honlapjának.

Litsingi eddig nyolc gólt lőtt legeredményesebb idényében, jelenleg már ötnél tart. "A legfontosabb mindig a győzelem és a jó játék, de ha tényleg tartani tudom ezt a szintet, akkor biztosan sikerülni fog. Ezek után már én is sokkal több gólt várok magamtól, mint az említett nyolc gólos rekord."

A KTE pénteken a Diósgyőrt fogadja a következő fordulóban. "Jó meccsnek nézünk elébe egy jó csapat ellen és vélhetően a hangulatra se lesz majd panasz, sok szurkolót várok. Ilyen körülmények között csak a győzelem lehet a célunk, ha az én góljaimmal, az már csak külön öröm számomra."