Átigazolás

A remek szezont záró Lencsét a Győr szerződtetné

A 2011-2012-es szezont kölcsönben a Kecskeméten töltő Lencse Lászlót visszarendelte klubja, a Videoton, de a 15 gólig jutó csatárt a hírek szerint a bronzérmes ETO leigazolná. A játékos egyébként jelenleg Győrben tartózkodik.

A remek szezont záró Lencsét a Győr szerződtetné"Már nem vagyok a lila-fehéreknél, jelenleg épp Győrben tartózkodom – mondta a kisalfold.hu-nak a 23 éves támadó. – A városban születtem, sok itt a barátom, az ismerősöm. Egyelőre most pihenek, szeretnék kikapcsolódni, feltöltődni ez után a pörgős szezon után. Talán nem nagyképűség, de életem legjobb idényét produkáltam. Bár maximalista vagyok, nem lehetek elégedetlen, igaz, ha jobban kihasználom a lehetőségeimet, még több gólt is lőhettem volna."

Lencse a jövőjéről is beszélt. "Jövő nyárig köt szerződés Székesfehérvárra, de sem onnan, sem más klubtól nem keresett meg még senki. Hallottam, hogy több csapat is érdeklődik irántam, olvastam, hogy az ETO is képben van, de konkrétumról nem tudok beszámolni. Nyilván ha lesz lehetőségem, szeretnék olyan döntést hozni, amely nekem és pályafutásomnak a legmegfelelőbb" – tette hozzá Lencse.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!