Videó

Hargreaves az Interneten keres új klubot

  • VNA

Különös módon, az Internet segítségével szeretne új klubot találni magának a Bayern München és a Manchester United egykori profi labdarúgója, Owen Hargreaves.

A 30 esztendős labdarúgó szokatlan, de modern útját választotta a klubkeresésnek, hiszen az Internetet segítségül hívva próbál meg új egyesületet szerezni magának. A Bayern Münchennél tíz (1997-2007), a Manchester Unitednél pedig négy (2007-2011) évet lehúzó, még mindig csak harminc éves játékos idén tavasszal vált létszámfelettivé az angol bajnoknál. Elsősorban sérülékenységének volt köszönhető, hogy a United nem ajánlott neki új kontraktust.

Az utóbbi két évben komoly térdsérüléseket szenvedő Hargreaves talán ezért döntött úgy, hogy a Youtube-ra feltöltött 20 rövid videó filmmel próbálja bizonytani azt, hogy szervezete (különös tekintettel a térdekre) még alkalmas a profi labdarúgás „gyötrelmeire”. A lenti felvételeket elnézve nem csak a hazai sportszakemberek okulhatnak, de talán a Videoton átigazolásokért felelős vezetői is elgondolkozhatnak…