DVSC

Fodor Marcell kigyógyult az arcüreggyulladásból

Szerda óta a DVSC csapatával együtt edz Fodor Marcell, aki korábban lázzal járó megbetegedése miatt nem tudott részt venni a munkában. A próbajátékosok közül a spanyol Casagolda hazautazott, Nikolic és Zahovajko továbbra is a Lokival készülnek.

DVSC-címerFodor Marcell közel másfél hetet hagyott ki a felkészülésből, és még egyetlen edzőmeccsen sem tudott játszani a DVSC-ben.

"Egy hetet dolgoztam végig a felkészülésből, de ezután megbetegedetem. Öt napig az ágyat nyomtam belázasodva, ezért nem tudtam edzeni és mérkőzést játszani. Arcüreggyulladásom volt, de már jól vagyok. Hétfőtől újra edzek, igaz, az első két napon még könnyített munkát végeztem, ám szerdán felvettem a többiek munkatempóját" - idézte a balhátvédet a dvsc.hu.

Szintén a klub hivatalos honlapja számolt be arról, hogy a próbajátékosok közül csak a bosnyák Stevo Nikolic és az észt Vjacseszlav Zahovajko maradt a Lokinál, míg a spanyol Esteban Casagolda családi okok miatt hazautazott. Ennek ellenére elképzelhető, hogy utóbbi még visszatér Debrecenbe.

A hajdúságiak szerda délelőtti foglalkozását Bernáth, Mészáros, Rezes és Salami kihagyták. A nigériai csatár bokfájdalamai miatt ultrahangos vizsgálaton vesz részt, Rezes László és Mészáros Norbert pedig pénteken csatlakoznak a csapathoz.