Manchester United

Ferguson kapust, csatárt és középpályást venne

  • MTI
megosztom

Sir Alex Ferguson, a minap fennállása 19. angol bajnoki címét begyűjtő Manchester United vezetőedzője három új futballistával erősítené meg keretét a következő idényre.

Manchester United-címer"Természetesen vannak kiváló fiatal játékosaink, akik sokat fejlődtek, ők maguk is erősítik a csapatot. Ezzel együtt a színvonal további emelését tartom szükségesnek, ezért szeretnék három futballistát szerződtetni - mondta a tréner a klub televíziós csatornáján. - Van néhány elképzelés, ezeket szeretném konkretizálni" - tette hozzá.

Egyes információk szerint az MU David De Geát, az Atlético Madrid spanyol kapusát, Ashley Youngot, az Aston Villa angol csatárát és Wesley Sneijdert, az Internazionale holland játékmesterét szeretné megszerezni.

Ferguson utalt arra, hogy Gary Neville visszavonult, Edwin van der Sar hamarosan követi, és Ryan Giggs, valamint Paul Scholes pályafutása is a vége felé jár.

"Keletkezik néhány lyuk, amit be akarunk tömni, hogy biztosítsuk a csapat stabilitását a következő évekre is" - fogalmazott Ferguson.

A Bajnokok Ligája-döntőre készülő Manchester Unitednél a sérüléssel bajlódó Owen Hargreaves, valamint Michael Owen és Wes Brown további szerepvállalása is kérdéses.

megosztom