Stuttgart

Hajnal újabb sérüléssel bajlódik, kérdéses a játéka a Schalke ellen

Az elmúlt héten gólt szerző középpályás másodszor sérült meg egy hónapon belül

A Stuttgart szerdai edzésén izomhúzódást szenvedett Hajnal Tamás, így nem biztos, hogy játszani tud a Schalke elleni szombati bajnoki mérkőzésen. A középpályás már másodszor sérült meg amióta a Sváboknál játszik, azaz kissé nehezen viseli a szervezete a hosszú kihagyás utáni terhelést. Ráadásul a csapatban több játékos is kidőlt, így Bruno Labbadia gondban lehet a csapat összeállításánál.

Két hete, a Leverkusen elleni bajnoki előtt is kérdéses volt Hajnal Tamás játéka, de akkor pályára tudott lépni, és egy gólpasszt is adott a 4-2-re elveszített találkozón. Korábban volt már egy asszisztja a Sporting ellen is, az elmúlt hétvégén pedig ő maga talált be a Frankfurt ellen. Gyorsan hasznossá tette tehát magát a Stuttgartban, így különösen fontos lenne, hogy játszhasson a Schalke ellen.

Ráadásul rajta kívül Pogrebnyak sem biztos, hogy ott lehet a gyepen, az meg egyenesen kizártnak tűnik, hogy Cacau felépüljön ágyéksérüléséből a húzóemberek közül. Kérdéses tehát a Stuttgart szombati felállása, pedig a Sváboknak minden pontra szükségük lenne a bentmaradáshoz. Jelenleg az utolsó előtti helyen állnak, a biztos bennmaradást jelentő tizenötödik pozícióban lévő Werder előnye három pont velük szemben.