Férfi kosárlabda

Hanga Ádámé lett a hét megmozdulása Spanyolországban

A Liga ACB internetes oldalán a heti toplista élén végzett jelenetben a válogatott magyar légiós - akit a tavalyi NBA-amatőr játékosbörzén kiválasztott a San Antonio Spurs - a vendég Caja Laboral ellen vasárnap 72-70-re megnyert mérkőzés harmadik negyedében messziről érkezve húzta be a labdát a gyűrűbe, amelyen rövid ideig lengett is.

Az Albacomptól nyáron Spanyolországba szerződött Hanga 12 pontig és négy gólpasszig jutott a 29. fordulóbeli találkozón.

"A múlt heti, malagai sikerből erőt merített a csapat és én is - nyilatkozta Hanga - Még magabiztosabbnak érzem magam, ezt jól mutatja, hogy ismét két triplám bement kiélezett helyzetben. Izgalmas meccs volt, sőt, a vége túlontúl is az lett, de ezt magunknak köszönhetjük. Hatalmas dolognak tartom, hogy ebben a szezonban oda-vissza meg tudtuk verni a Malaga mellett a Caja Laboralt is. Az újabb győzelemmel még nyitottabbá tettük a rájátszásért folyó küzdelmet. Mi magunkra koncentrálunk továbbra is, és azon leszünk, hogy tudjunk még ebben a szezonban meglepetést okozni."

A videót itt megnézheted.