Premier League

Ezzel kétszereznénk a Chelsea bajnokiján

  • Tomihmv

A Kékek a kieső helyek egyikén tanyázó Burnleyt fogadják. Országos egyes a találkozó?

A szorzók alapján könnyed mérkőzés vár a Chelsea együttesére szombaton a Premier League-ben, hiszen a Stamford Bridge-en igen komoly esélyes a Burnley ellen. A fogadóirodák ugyanis átlagosan mindössze 1.30-szoros oddsot ajánlanak a londoniak sikerére...

Csapathírek

A leállás előtt a Chelsea nem volt összességében rossz passzban, kilábalt a gödörből a Liverpool ellen elveszített ligakupa finálét követően. Ugyanis azt követően az FA Kupában a Leedset (3-2), majd a Leicestert (4-2) is lenyomta, így már az elődöntőnél jár azon sorozatban, míg a PL-ben a Brenford otthonában remizett (2-2), a Newcastle-t viszont legyőzte (3-2).


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A bajnokságban a 11. helyről várja a folytatást, igaz, ha behúzza elmaradt mérkőzését, akkor a nyolcadik pozícióba is felléphet...

Hiányzók terén viszont nincs könnyű helyzetben Pochettino, hiszen Fofana, Ugochukwu, Reece James, Lavia és Nkunku biztosan nem játszik szombaton, míg Gusto, Enzo Fernández, Colwill, Chukwuemeka, Chilwell és Chalobah szereplése kérdéses.

[4193824] 2024-03-30 16:00:00 Chelsea - Burnleyx

Ami a vendégeket illeti, a kéthetes kényszerszünetet megelőzően a Burnleynek sikerült lezárnia igen hosszú nyeretlenségi sorozatát. Ugyanis a bordó-kékek december 23-a után tudtak újfent nyerni, mivel 2-1-re gyűrték le a Brentfordot, előtte pedig 2-2-t játszottak a West Hamnél.

Az eredmények pedig némi fényt mutatnak az alagút végén a kiesés elkerüléséért folytatott csatában. A 19. helyen lévő Kompanyéknak ugyanis így immáron 17 pontjuk van, s öt egységre megközelítették a 17., tehát már bennmaradó pozícióban lévő Luton alakulatát.

Ugyanakkor náluk is lesznek kimaradók, Ramsey, Redmond, Kolosho és Al Dakhil sérülés, Datro Fofana pedig kölcsönszerződése értelmében nem léphet pályára, míg Beyer játéka kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsét a Chelsea 4-1-re nyerte meg még októberben, s az előjelek alapján most is a Kékeknek áll a zászló. Ugyanakkor válogatott meccsek után az ilyen topcsapatoknak mindig nehezebb pályára lépni, így akár, látva, hogy a Burnley úgymond megindult, még akár a meglepetés is benne lehet a pakliban...

Kimenetelre így nem, gólokra viszont fogadnánk a találkozón. Méghozzá a klasszikus, mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 találat születik a meccsen, amelyre egyrészt bőven duplázós szorzót kapunk, másrészt a felek előélete alapján nem volna meglepő, ha zöldülne, mindemellett pedig, ha kifordul meglepetésbe az ütközet akkor is ülhet, de ha végül sima lesz, akkor is.

{"headTitle":"Chelsea - Burnley","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-30 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 2,5 gól + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193824] 2024-03-30 16:00:00 Chelsea - Burnleyx;