Premier League

Meglepetést szimatolunk a Chelsea meccsén

Fájó fiaskó után kínkeserves továbbjutás a kupában. Mi lesz a bajnokságban a Chelsea-vel?

Szombat délután a Brentford és a Chelsea találkozik a Premier League-ben, ahol két csalódott csapat mérkőzhet. A hazaiak már csak négy pontra vannak a kieső zónától, így talán nekik égetőbbek a pontok, hiszen a Chelsea ismét megrekedt a középmezőnyben.

Vasárnap a szezon egyik legfontosabb meccsén alulmaradt a Chelsea, ezzel pedig nehéz helyzetbe került, hiszen már csak az FA Kupa maradt, ahol még értékelhető eredményt érhet el a klub. A vereség azért igazán fájó, mert a Liverpool messze nem a legjobbjaival futott neki a döntőnek, a végét mégis a fiatalok bírták jobban. Mauricio Pochettino állása is egyre inkább veszélyben van az újabb blama után, a bajnokságban pedig a hetedik hely tűnik a maximumnak, ami elérhető. 

Azonban a vasárnapi mélyütésnek a nyomai még érződnek a csapaton, szerdán a Leeds ellen csak egy kiszenvedett siker jött össze (3-2), pedig hét játékos is megegyezett a Wembleyben szereplő kezdő tizenegyhez képest, tehát igen erős kezdővel indított a menedzser. 

[4193791] 2024-03-02 16:00:00 Brentford - Chelseax

A Brentford oldalán is gyűlnek a viharfelhők. Thomas Frank együttesét ugyanis sérülések hátráltatják, így pedig még a kiesés szele is megcsapta a klubot, hiába tűnik stabil középcsapatnak idén is a gárda. 2024-ben hét bajnokin öt vereségbe is belefutott, mentségére szólhat azonban, hogy kőkemény sorsolást kaptak Toney-ék. Azonban nagyon kellenének a pontok és a csatár visszatérésével azért van potenciál a Méhekben. 

Hiányzókat tekintve viszont továbbra is hadilábon állnak, a védelem pedig rengeteg egyéni hibát vét, ami a vesztüket is okozza gyakran. Ethan Pinnock hiánya nagyon fájó lehet, de Rico Henry és Bryan Mbeumo is sokat dobna a csapat játékán.

A két csapat legutóbbi négy meccsén veretlen maradt a Brentford, októberben idegenben le is tudta győzni a Chelsea-t.

[4193791] 2024-03-02 16:00:00 Brentford - Chelseax;5

Mire érdemes fogadni?

Gyakorlatilag egy újabb év telt el a Chelsea-nél, amikor már március elején alig maradt cél a Premier League-ben, a Ligakupa-döntő vereség pedig egy újabb szög volt a Kékek szezonjába. Nem számítunk túl nagy előrelépésre a vendégektől, könnyen lehet, hogy újra beletörik a bicskája a hazaiakba. Miután az 1X már elég jól fizet, bejátsszuk ezt az opciót, az extra tippünk pedig, hogy mindez gólváltással születik meg.


Brentford nyer vagy döntetlen @1.70   

Fogadáskészítő: Brentford nyer vagy döntetlen és mindkét csapat szerez gólt @2.37   

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 2. 16:00

[4193791] 2024-03-02 16:00:00 Brentford - Chelseax;