Premier League

Őrültség végeredményre fogadni, helyette ez lehet a jó tipp a Chelsea rangadóján!?

  • Cipolla

A középmezőnyben sínylődik a Chelsea és a Newcastle is, így igazán komoly tét nem maradt kettejük hétfői meccsére.

Két csalódott csapat csatájával zárul a Premier League 28. fordulója, ahol a reális cél a tabellán a hetedik hely megszerzése lehet mindkét oldalon, ami akár EL-indulást is érhet. Ebben a harcban kerülhet komoly hátrányba a Chelsea ha nem nyer a Stamford Bridge-en. A fogadóirodáknál a hazaiak számítanak esélyesnek.

Csapathírek

A londoniak pocsék szériája tovább tart, ugyanis a Ligakupa-döntő elvesztése után a bajnokságban is csak 2-2-es döntetlen jött össze a Brentford ellen, ráadásul az iksznek is a végén örülnie kellett Pochettino gárdájának. Az argentin mester alighanem legkésőbb nyáron távozni kényszerül a menedzseri pozícióból, ugyanis nem jött össze a szintlépés, a csapat továbbra is ugyanazokat a hibákat nyögi, mint egy évvel korábban. 

Ráadásul újfent egyre több a sérült, hiszen 11 játékosára nem számíthat Pochettino hétfő este. Ben Chilwell és Levi Colwill sem játszhat, így jó eséllyel Cucurella fog kezdeni a védelemben, aki legutóbb decemberben lépett pályára. Emellett több utánpótlás játékos is ott ülhet a kispadon.

[4193805] 2024-03-11 21:00:00 Chelsea - Newcastle Unitedx

A vendégek szezonja is finoman szólva nem úgy alakul ahogy tervezték, ennek a legfőbb oka a sérülések, de Eddie Howe felé a türelem is kezd fogyni. A Newcastle hiába volt tavaly az egyik legjobb védelemmel rendelkező csapat, idén már 45 kapott gólnál jár, úgy, hogy az előző idényben a 38. meccs után állt 33-mal. 

A legutóbbi körben a Wolves ellen hosszú idő után úszta meg kapott gól nélkül a csapat, de érezhetően már nem annyira kemény a védekezés, ami a lapokban is megmutatkozik.

Hiányzók terén már nem állnak olyan rosszul a Szarkák, Kieran Trippier ugyan kiesett, de vele együtt is csak öt a sérülés miatti kimaradók száma.

Mire érdemes fogadni?

Két megbízhatatlan csapat mérkőzésén a végkimenelre fogadni igencsak lutrinak tűnik. Rengeteg a gond a Chelsea oldalán, de a pluszos hendikephez sem szívesen nyúlunk, hiszen a Newcastle is képes 4 gólokat benyelni. Ami azonban érdekes fogadás lehet az a vendégek sárga lapjainak száma.

Ugyan a Newcastle igen kemény csapatnak számított, sőt az egyik legkeményebb csapat volt az idény elején, azzal, hogy már nem maradt komoly cél a szezonban, a csapat hozzáállása is megváltozott, így a lapok száma is redukálódott.

2024-ben a nyolc bajnokiból hétszer is maximum két sárgát kapott a Newcastle, látva azt, hogy ezen a meccsen két csalódott csapat felszabadult játékát hozhatja, nem számítunk arra, hogy kettőnél több lapot kapjanak a vendégek. Erre a tippre pedig már közel duplázót fizet a Tippmixpro, amit örömmel küldünk játékba hétfő estére.

{"headTitle":"Chelsea - Newcastle","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Newcastle 2.5 sárgalap-szám alatt","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ
[4193805] 2024-03-11 21:00:00 Chelsea - Newcastle Unitedx;