FA Kupa

Ezt a duplázót néztük ki a Chelsea-Leicesterre

  • Tomihmv

A londoniak a kupameccs toronymagas favoritjai, de vajon a Rókák tudják borítani a papírformát?

Szombat után vasárnap is két meccs kerül terítékre az FA Kupa negyeddöntőjében, elsőként pedig a Chelsea-Leicester ütközetet rendezik meg. A bukmékereknél az első osztályú, hazai pályán játszó gárda az esélyesebb, a "H"-ra ugyanis átlagosan 1.40-szeres oddson lehet fogadni.

Csapathírek

Úgy fest, hogy kiheverte a Chelsea a Liverpool elleni elveszített ligakupa-finálét, ugyanis azóta egy döntetlen mellett két győzelmet tud felmutatni. A bajnokságban a Brentford otthonában 2-2-re végzett, míg hétfőn 3-2-re nyomta le a Newcastle együttesét a Stamford Bridge-en, így pedig a 11. helyen tanyázik a Premier League-ben.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A másik győzelmét az FA Kupában érte el, a nyolcaddöntőben 3-2-re győzte le a másodosztályú Leeds alakulatát hazai pályán.

Hiányzók terén szokásosnak mondható a helyzet Pochettinóéknál, ugyanis Fofana, James, Chilwell, Lavia, Ugochukwu, Nkunku és Colwill kimarad, míg Badiashile szereplése kérdéses a hét utolsó napján.

[4435126] 2024-03-17 13:45:00 Chelsea - Leicester Cityx

Ami a vendégeket illeti, a Leicester nem is oly rég kisebb gödörbe került (háromszor zakózott zsinórban a Championshipben), azonban úgy fest, hogy kezd kimászni abból. A bajnokságban ugyanis Sunderlandben nyert 1-0-ra közel két hete, míg legutóbb a Hull otthonában hozott össze egy 2-2-es döntetlent. Mindezeknek köszönhetően pedig megőrizte vezetőpozícióját a másodosztályban, kilenc körrel a vége előtt három pontot ver a második Leedsre, míg a harmadik, már nem egyenesági feljutást érő helyen lévő Ipswichre négyet.

Az FA Kupa legutóbbi kanyarjában pedig bravúrt hajtott végre, ugyanis az élvonalbeli Bournemouth otthonában diadalmaskodott, igaz, gól nélküli remit követően, hosszabbítás után (1-0).

A Rókáknál a hírek szerint mindössze Ndidi nem tud pályára lépni, Praet és Pereira játéka bizonytalan vasárnap.

Mire érdemes fogadni?

A felek az elmúlt évig évente minimum kétszer néztek farkasszemet (a 2022-2023-as idényben a Chelsea idegenben 2-1-re, hazai pályán 3-1-re nyert a Rókák ellen), azonban a Leicester tavalyi kiesésének köszönhetően idén csak és kizárólag most találkoznak majd. 

Alapvetően a Kékek számítanak esélyesebbnek, de egy kupameccsen bármi megtörténhet, ráadásul a vendégeknél azért vannak rutinos játékosok, valamint a Chelsea-be, az utóbbi hetek jó eredményei ellenére sem lehet megbízni idén.

Ezek tükrében pedig egy olyan ötlettel próbálkoznánk, hogy fogadáskészítővel megjátsszuk azt, hogy mindkét csapat betalál (ez az előjelek és a felek formái alapján adja magát ez a tipp), valamint, hogy a Leicester +2,5-es hendikeppel nyer (amelybe ugye még magabiztosabb, kétgólos "H" is beleférne), közel duplázós szorzóért.

{"headTitle":"Chelsea - Leicester","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-17 13:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Leicester +2,5","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4435126] 2024-03-17 13:45:00 Chelsea - Leicester Cityx;