Premier League

Megint ez lehet a legjobb tipp a United meccsére!?

  • Cipolla

Nagyon kellene a győzelem a Manchester Unitednek, de a Brentford otthonában meg kell szenvedni a három pontért.

Szombaton nehéz meccs vár a Manchester Unitedre, hiszen a Brentford otthonába látogatnak. Bár a Méhek messze nincsenek csúcsformában, továbbra is egy veszélyes csapatról beszélhetünk, így nehéz este elé nézhet Erik ten Hag gárdája.

A válogatott szünet előtt összejött a kupabravúr a Manchester Unitednek, azzal, hogy a Liverpoolt egy hosszabbításos, drámai meccsen 4-3-ra megverték, a mutatott játék viszont továbbra is hagy kívánnivalót. A továbbjutást azonban nem kell megmagyarázni, ráadásul a sorsolás is jól alakult, hiszen az elődöntőben a Coventryvel kell majd megmérkőzni.

A bajnokságban továbbra is a BL-helyek megszerzése lehet a cél, amihez úgy tűnik, hogy elég lehet akár egy ötödik hely. Jelenleg hat pont a lemaradás a Tottenham mögött, de az Aston Villa is csak hat ponttal előzi meg a Vörös Ördögöket vesztett pontok tekintetében. Hibázni tehát már nem nagyon lehet, pláne alsóházi riválisokkal szemben.

A Brentford szezonja finoman szólva rosszul alakul. Ivan Toney visszatérésével ugyan tudott egyet előrelépni, az eredményekben még sem látszódik meg. Ennek oka egyrészt az elég nehéz sorsolás volt az elmúlt hetekben, továbbá a védelemben rendre becsúsztak óriási hibák, amivel ziccert ajándékoztak a riválisnak.

>>> Fogadj a legizgalmas piacokra a Tippmixprón <<<

A kiesés szele is lassan megcsapja a Brentfordot, márpedig ez a csapat annál sokkal többre hivatottabb. A sok sérült még továbbra is fennáll a hazaiaknál, a legfájóbb hiányzók Ben Mea, Christian Norgaard és Ethan Pinnock. Eltiltott lesz a United ellen Sergio Reguilón.

A Manchester Unitednél is sok a sérült (Luke Shaw, Lisandro Martinez, Anthony Martial), Harry Maguire és Casemiro pedig kérdéses, hogy pályára tud-e lépni. Emellett Amad Diallo eltiltását tölti.

Mire érdemes fogadni?

A találkozó végkimenetelével nem szeretnénk foglalkozni, ugyanis ez tipikusan az a meccs lehet, ahol mindkét gárdának lesz helyzete bőven és végül az diadalmaskodhat, aki ezekkel jobban sáfárkodik. Ami viszont adja magát az a Brentford kapura lövési kísérletei, hiszen a United védelme továbbra is rengeteg lövést enged.

A Tippmixpro 15.5 lövésnél húzta meg az egál határt, amit szerintünk megugorhatnak a hazaiak. A United az elmúlt 11 meccsén (!) mindig szembenézett legalább 16 lövéssel.

A Brentford hazai pályán gólra törően fog játszani, ami a Manchester Unitednek is az érdeke lehet, hiszen az átmenetekre több lehetősége lesz, valamint a hazaiak esetleges egyéni hibái is könnyebben büntethetőek.

{"headTitle":"Brentford - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-30 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brentford kapura tartó gólszerzési kísérletek száma 15,5","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Tudj meg többet a Tippmixpróról <<<

[4193823] 2024-03-30 21:00:00 Brentford - Manchester Unitedx;