Premier League

Győzelmi kényszerben a City, ezt használnánk ki

Elmaradt mérkőzést pótolnak a manchesteriek, akik a Brentford együttesét fogadják a PL keretein belül.

Elmaradt mérkőzést pótolnak kedden a Premier Leauge-ben, ekkor tartják ugyanis a Manchester City-Brentford találkozót. A meccsnek a hazaiak a toronymagas favoritjai, sikerüket ugyanis a bukmékerek átlagosan 1.20-szoros pénzért mérik.

Csapathírek

Zsinórban 11 megnyert tétmérkőzést követően botlott a Manchester City, Guardioláék ugyanis szombaton mindössze 1-1-re voltak képesek a Chelsea együttesével szemben. Méghozzá úgy, hogy a londoniak szerezték meg a vezetést, s csak a 83. percben Rodri megpattanó lövésének köszönhetően sikerült egalizálniuk.

A nyerőszéria tehát véget ért, a veretlenségi sorozata ugyanakkor még tart a manchesterieknek, akik legutóbb december elején kapituláltak az Aston Villa otthonában, avagy 15 meccs óta nem veszítettek. Ugyanakkor a hétvégi iksznek, valamint annak, hogy a Liverpool és az Arsenal is nyerni tudott szombaton, a harmadik helyre csúsztak vissza a táblázaton. A Vörösökkel szemben négy, míg az Ágyúsokkal szemben két pont a hátrányuk, igaz, ha hozzák ezt az elmaradt meccsüket, mindjárt más lehet a leányzó fekvése...

Ami a hiányzóikat illeti, a hétvégén Grealish és Gvardiol maradt ki (vélhetően kedden sem játszanak), Kovacic már le tudott ülni a kispadra, míg Bernardo Silva csereként közel 30 percet kapott, aki viszont begyűjtötte ötödik sárga lapját, így elvileg kedden nem léphet pályára.

[4193706] 2024-02-20 20:30:00 Manchester City - Brentfordx

A Brentford szombaton a Liverpoollal nézett farkasszemet, de gyengének találtatott, hazai pályán ugyanis 4-1-es pofonba nézett bele, a becsületgólját is a hajrában, 0-3-as állásnál szerezte. Előtte a fővárosiak 2-0-ra győztek a Wolves otthonában, azt megelőzően pedig éppen a Manchester Citytől kaptak ki 3-1-re, avagy felemás passzban vannak.

Az utóbbi hetek eredményeinek köszönhetően a vendégek a 14. helyről várják a keddi ütközetet, a megszerzett 25 pontjuk által hat egységgel vannak a vonal felett, a 12. pozíciótól pedig négy pontra találhatók.

A hétvégén Thomas Frank együtteséből Pinnock, Dasilva, Henry, Hickey, Mbeumo és Schade maradt ki, akik közül kedden senki sem tudja vállalni a játékot.

Mire érdemes fogadni?

Habár a felek legutóbbi, Etihadbeli találkozóját meglepetésre a Brentford 2-1-re nyerte meg, ahogy fentebb is említettük, a két csapat bő két héttel ezelőtti, londoni játékát a Manchester City 3-1-re húzta be, Foden triplájának köszönhetően.

Mindezek mellett a hazaiak vannak lényegesen jobb passzban, minőségibb kerettel is bírnak, otthoni környezetükben lépnek pályára, és ugye győzelmi kényszerben vannak. Ugyanakkor mivel gyorsan egymásutánban jönnek a tétmeccsei, mindemellett a Brentford általában kellemetlen ellenfél, egy fogadáskészítővel szállunk csatába a keddi találkozón.

Úgy véljük, hogy a hazai siker nem marad el, gólok is születhetnek szép számmal (legalább három), viszont büntetőlapokból nem kellene, hogy sok kerüljön kiosztásra (6,5-es határon underba megyünk). Utóbbit arra alapozzuk, hogy a felek két hete egy lapot hoztak össze, mindemellett nem számítanak durva csapatoknak, a spori pedig az Darren England lesz, aki a PL-ben ezt a határt csak az év elején ugrotta meg, amikor még ugye a nagyon szigorú szabályok voltak. Összességében tehát egy nagyon hasonló meccset várunk a felek közt, mint amilyen két hete volt, amikor is jelen tippünk zöldült volna.


✅ Tipp #1: Manchester City nyer + Több, mint 2,5 gól + Kevesebb, mint 6,5 büntetőlap @1.80

Fogadási határidő: február 20. 20:30

[4193706] 2024-02-20 20:30:00 Manchester City - Brentfordx;